Mijn Ommekeer

Ik had hier weer drie alinea’s volgeschreven. Over hoe ik me voel en de situatie en blablabla. Ik vond het zelf al gezaag en geklaag, dus wat moeten jullie er dan niet van vinden. Weg ermee dus.

FruitmandIk richt me tot een vriend en vraag hem voor een onderwerp. Komt hij toch wel af met “fruit” zekers. Wat moet ik daar nu over vertellen? Hoe gezond het allemaal is, kun je in verschillende gezondheidsmagazines lezen. Welke fruitsoorten er allemaal zijn, zal ook al wel ergens opgelijst staan. En zelf eet ik nog steeds te weinig fruit, dus zal ik daar ook maar niet langer over bezig zijn.

Het is tijd dat ik weer naar de positieve kanten van mijn leven kijk in plaats van naar de negatieve. En zo kan ik zeggen dat ik me het voorbije weekend enorm goed geamuseerd heb op het verjaardagsfeestje van een vriend. Zo kan ik ook vertellen dat ik het gevoel heb dat de voorbije twee werkdagen voorbij gevlogen zijn. En zo kan ik zelfs afsluiten met te laten weten dat ik de voorbije twee avonden rustig kon genieten van romantische avondjes met mijn vriend.

(orig fig)8 Reacties

Reageer hier zelf:
CommentLuv badge

snowflake snowflake snowflake snowflake snowflake snowflake snowflake snowflake snowflake snowflake