Rollen Omdraaien

Vermits wat ik geschreven had helemaal op niets trok, vraag ik maar eens aan jullie om iets te vertellen. Succes!8 Reacties

 • pompoen
  oei das hier verdacht stil??!!
  Mo ja..vertellen…wie zit er te wachten op wat ik te vertellen heb!?
  Bij deze…Heb ik net met mijn jongste dochter onze voortuin in de sfeer
  van Halloween gebracht..Eén pompoen met een leuk gezicht…
  één pompoen met litteken onder oog..en agressieve blik…
  Die zon is leuk maar alles op zijn tijd..
  Dus laat de winter maar komen..Gezellig..
  Donkere avonden…kaarsjes aan……….Halloween…brrrrrrrrrrrr
  Wie doet hier ook aan mee…of een klein beetje???

 • Ik doe er dus niet aan mee, of toch niet zo commercieel. Ik zal wel in die periode pompoensoep eten, maar ik denk dat het meer te maken heeft met het feit dat pompoen dan makkelijker verkrijgbaar is en iets goedkoper dan in de lente bijvoorbeeld ;). Ik probeer wel elk jaar iets op mijn kamer te hebben dat met Halloween te maken heeft te zetten. Maar voor mij zijn de dagen die erop volgen heel belangrijk. Volgens mijn geloof zijn doden heel belanrijk en verdienen ze op dat moment veel respect en eervolle aandacht van ons. Ik zie die periode dus iets anders. Dat neemt echter niet weg dat ik geen snoep koop voor de kindjes die aan de deur komen bellen he 😀 Ik heb daar altijd op voorbereid en ik doe het graag zoals alle mooie tradities, of ze nu overgenomen zijn van een andere cultuur (Amerika in dit geval) of niet.

 • […] loesje: oei das hier verdacht stil??!! Mo… […]

 • Zelf doe’k weinig met halloween eigenlijk. Geen pompoenen of spoken te vinden hier…

 • Ha..Mawa…verschil moet er zijn…Hier in Nederland doen ze niet aan 1 november…
  das hier niet aan de orde…
  En pompoenen..ja..de boeren hebben er zat…ik koop ze nooit..
  Als ik ze niet ergens krijg…
  dan hebben wij geen Halloween pompoenen..
  verders doe ik er niks aan..t’is gewoon..decoratie…

 • Halloween:zo Amerikaans is dit ook niet: lees even: http://nl.wikipedia.org/wiki/Halloween#Oorsprong
  Zelf heb ik een gekregen stenen pompoen (met of zonder theelicht in)en een knappe/lelijke heks op een plaat staan tussen de denneappeltjes e.d.
  In Canada hebben we daar een plek tegengekomen die echt hun best deden om pompoenen en anderen mooie decoraties aan de man te brengen. Een fotocollage zou nog mogen volgen (moet nog gemaakt worden)

 • huh… interessant… toch voelt het amerikaans aan hoor 😉

 • […] Op nummer 3 staat Rollen Omdraaien. Als dit zo populair is […]
  smiley schreef recent Top Tien 2011 : Deel 4My Profile

Reageer hier zelf:
CommentLuv badge

snowflake snowflake snowflake snowflake snowflake snowflake snowflake snowflake snowflake snowflake