Europese droom

Er wordt net op het nieuws vermeld dat Amerikaanse burgers voorzichtig moeten zijn wanneer ze op bezoek gaan in Europa want blijkbaar verwachten ze hier een aantal terroristische aanslagen. Er is nog geen negatief reisadvies.

Maar, wat ik me afvraag, is hoe deze Amerikanen voorzichtig moeten zijn? Komen ze best niet meer in hoofdsteden omdat daar meestal de terroristische aanslagen zijn? Komen ze misschien ook best niet in auto’s of in tunnels? Treinen zou ik dan precies ook vermijden. En als we dan toch bezig zijn, zou ik zeker en vast niet in een vliegtuig terug naar Amerika stappen. Ook het verblijf in een hotel lijkt me dan gevaarlijk. Met andere woorden: we schrijven voor elke Amerikaan een verblijf op het platteland voor op de een of andere boerderij! Goed wandelen! Frisse buitenlucht. Geniet van jullie verblijf in Europa!Nog geen reacties

Reageer hier zelf:
CommentLuv badge

snowflake snowflake snowflake snowflake snowflake snowflake snowflake snowflake snowflake snowflake