Terugblik : Levend Lampje

Omdat ik verlof heb morgen, heb ik hier wat meer tijd genomen voor mijn blogje. Ik vond een oude serie die ik terug nieuw leven wil inblazen, maar op een iets andere manier: De terugblik serie.

In de linkerkolom staat een Tekst Terrein met 3 random posts. Dit Tekst Terrein was weg, maar dat heb ik nu weer teruggezet. Met deze terugblik zal ik één van die drie posts kiezen om daar hierop iets te vertellen. Vroeger deed ik dit dan vervolgens 3 maal, maar ik heb besloten dit vanaf nu maar 1 maal te doen. In de Reactie Ruïne vind je trouwens steeds 3 posts met geen of zéér weinig reacties… Een reactie daar maakt me ook altijd super blij.

Licht Lichtje : Grappig. Daar liet ik voor het eerst een lichtje branden met javascript. Veel verder ben ik toen trouwens niet geraakt. Nu, zo’n kleine 3 jaar later, heb ik nog niet super veel met javascript gedaan. Wel leer ik op het werk een heus web development project kennen met php, javascript, jquery, yii2, bootstrap, html, css, less en nog zoveel meer. Het is veel om te leren kennen ineens, maar ik vind het wel super interessant. Hopelijk kan ik hier de komende weken of maanden nog veel meer van leren. En dat lichtje… dat blijft gewoon leuk.

En dan wil ik verder nog even jullie mening. Mijn bestaande Woorden Wolk aan de linkerkant was niet meer representatief voor wat ik hier de laatste tijd schrijf. Ik wou een woordenwolk die dat wél zou weergeven, dus ik zocht een nieuwe. Deze staat links onderaan in de kolom voor enkele dagen. Zij toont de belangrijke tags van het laatste jaar. Zo evolueert dat mee met deze blog. En omdat ik van kleurtjes hou, heb ik de random kleurtjes gekozen van die plugin. Wat vinden jullie ervan? Is de nieuwe Woorden Wolk beter dan de oude? Zijn de random kleuren beter of hou ik me best bij de geel-tinten?4 Reacties

  • Awel, omdat je het vraagt: ik heb nog nooit naar die woordenwolk echt gekeken. Ik zag rare woorden en sinsdien filter ik het uit mijn zicht als ik op je blog ben 🙂 Het enige waar ik naar kijk is uw tekst en wie er al laatste gereageerd heeft op welke posts.

  • Awel Mawa, dat is toch leuk om te weten 😉 Merci voor je input 🙂

  • Woordenwolk in kleur is wel oké, enkel de tekstgrootte mag voor de allerkleinsten iets groter LOL
    Lichtje is getest, verder zijn jou computertalen “chinees” voor mij LOL
    Verder lees ik gewoon de nieuwe posts die er zijn sinds mijn voorgaande caféswa/smiley bezoek LOL

  • Ik was inderdaad al wel van plan om die woordenwolk over te zetten. Tekstgrootte kan inderdaad verbeterd worden. Acties voor na de vakantie vermoed ik 🙂

Reageer hier zelf:
CommentLuv badge

snowflake snowflake snowflake snowflake snowflake snowflake snowflake snowflake snowflake snowflake