Te laat

Gisteren was het dus niet beter hier. Ik dacht van ‘s avonds nog eens naar m’n blogje zelf te zien en dan iets te posten. Ook wou ik me voorbereiden op m’n Nederlandse les die ik terug ben beginnen geven aan een vrouw die te weinig Nederlandstalige vrienden heeft om de taal goed onder de knie te krijgen.
Ik heb blijkbaar nog moeite met een volle werkweek. Ook al is ze na vandaag alweer gedaan. De vermoeidheid speelt me parten. De migraine blijft er maar tussenkomen. Gelukkig doen de pilletjes hun werk en kom ik wel de dag door. Alleen moet ik hier dus ‘s avonds soms kiezen voor slaap ipv voor dingen die ik zou willen of moeten doen. We waren vanmorgen al blij dat het zoontje eens besloten heeft om te slapen van 22u tot 6u30. Meestal gaat hij om 20u naar bed en is hij midden in de nacht nog even wakker omdat hij zich gewoon wakker hoest.
Ik hoop dat hij nog enkele nachten zoals dit doet. Dat helpt voor mijn vermoeidheid ook.
En aangezien dit de post was voor gisteren, hoop ik straks nog een leuker en positiever tekstje hier te kunnen plaatsen.


6 Reacties

 • Ik had inderdaad gezien dat er niets op je blog was verschenen en het was al bijna middernacht. Ik ben nu blij dat je het niet hebt opgegeven, maar dat het door tijdsgebrek komt πŸ™‚
  Blijven gaan Smiley!

 • Alles op zijn tijd..met zo een kleintje heb je een dagdienst aan …en vemits je dan ook nog moet gaan werken…hoezo migraine?? vermits jij er gevoelig voor bent…zal je door je schema wel iets meer last van hebben… Miss eens met regelmaat een rustmomentje inlassen??? ( niet altijd haalbaar hoor)
  Veel beterschap

 • Ha, toch leuk om te weten dat er iemand elke dag aan het volgen was πŸ˜‰
  En ja… migraine.. idd wat met de stress van het werk waarschijnlijk de voorbije week… En mijn rustmomentje : Morgen πŸ˜‰ Lekker thuis.

 • ivm dat hoesten enzo, mag ik je daar een tip voor geven die bij ons hielp/helpt.
  Toen ze zo kleintjes waren stond hun bedje steeds geheld (enkele boeken onder de pootjes).
  Bij een hoest zet ik een kommetje met heet water in de kamer om de lucht vochtig te maken (uiteraard ubuiten bereik van kinderhandjes) of een kommetje met fijngesnipperde ui onder het bedje (de hele kamer ruikt dan wel naar ui, maar het hielp).
  En dat met die ajuin doe ik voor mezelf ook als ik verkouden ben, dan staat er een potje op mijn nachtkastje πŸ™‚

 • Interessante tips… Het bedje schuin zetten hebben wij enkel in’t begin wat gedaan tegen reflux… maar nu niet meer… Dat van dat heet water en die ui gaan we volgende keer zeker eens proberen. Bedankt.

 • De tips van Eva kloppen blijkbaar πŸ™‚

Reageer hier zelf:
CommentLuv badge

snowflake snowflake snowflake snowflake snowflake snowflake snowflake snowflake snowflake snowflake