Nieuw jaar – nieuwe start

Ik zit er eigenlijk al een tijdje in mijn maag… Dat ik hier meer wil schrijven, regelmatiger, … En dat het hier zolang weer stil geweest is. En hoe langer het stil is, hoe moeilijker het ook wordt om nog iets nieuws te schrijven. Nu had ik wel een aantal redenen om in december niet te schrijven, maar dat is weer een ander verhaal.
Ook nu heb ik weer veel bedenkingen, maar uiteindelijk weinig tijd om te schrijven, dus wordt het iets kort.
Ik was nog eens wat aan het lezen in mijn blog lijstje en daar werd ik verwezen naar de vernieuwde blog van Met Ups en Downs. (Ik hoop trouwens dat deze link via mail ook deftig op mijn blog terecht komt… Dat ga ik morgen zeker verifiëren.)
Maar ik vond haar post wél interessant. Zeker haar uitdaging om élke dag iets te posten, ook al zijn het dan misschien maar 3 woorden. En ik ga haar voorbeeld volgen. Dat heb ik bij deze beslist. Voor de komende periode ga ik élke dag iets online zetten, al zijn het maar 3 woorden.
Dus bij deze: een goede avond én tot morgen.
UPDATE : De link stond er dus niet goed op, maar bij deze is dat rechtgezet.


1 Reactie

Reageer hier zelf:
CommentLuv badge

snowflake snowflake snowflake snowflake snowflake snowflake snowflake snowflake snowflake snowflake