Schrijfsels

Ik vind het toch grappig dat het zo kan lopen. Nu heb ik de kans en de mogelijkheid om zo direct iets op mijn blog te schrijven via email en dan kan ik even niets bedenken. Misschien ben ik te snel?
Ik weet dat ik nog een hele hoop post-ideeën heb klaar staan in de admin-sectie van mijn blog, maar ja, dat bekijk ik nu niet. En nu bedenk ik mij of ik misschien een afsluiterzinnetje zou moeten toevoegen als een post vanop email gemaakt is of niet. Ik had zo’n afsluiterzinnetje voor posts die ik op voorhand schreef en dat vond ik zelf wel tof. Maar… hebben jullie nood aan die kennis eigenlijk? Maakt het voor jullie uit of een post direct op mijn blog geschreven is of via een emailtje?
Misschien moet ik me er ook maar bij neerleggen dat ik niet veel tijd meer heb om mooie afgewerkte posts te maken.


2 Reacties

Reageer hier zelf:
CommentLuv badge

snowflake snowflake snowflake snowflake snowflake snowflake snowflake snowflake snowflake snowflake