Resterende Rust

Niet normaal. Buiten schijnt de zon en hier sneeuwde het nog steeds. De verandering in ons leven is groot. De prioriteiten liggen anders. Deze blog is voorlopig minder belangrijk. Momenteel slaapt ons zoontje en daardoor kan ik hier nog eens iets zeggen. Iets. Eerlijk gezegd heb ik niet veel zin om hier veel te schrijven nu. Mogelijke latere onderwerpen zijn het vervolg van het creche verhaal, vertelsels uit het Rivierenhof, mijn emoties die af en toe tilt slaan, combinatie werk-baby-opvang, een avondje uit met mijn ventje – Ifemi -, vrienden die je blijven steunen, … maar zoals ik al zei, dat is niet voor nu.

Nu geniet ik even van de rust.2 Reacties

Reageer hier zelf:
CommentLuv badge

snowflake snowflake snowflake snowflake snowflake snowflake snowflake snowflake snowflake snowflake