Vermoeide zorgen

Na een zorgeloos weekend komen de zorgen blijkbaar. Gisteren zag ik een film waarin een bepaald meisje plots uitviel tegen haar moeder dat niemand haar kende, dat niemand haar begreep. Ik voelde me verbonden met haar. Ik had dat gevoel vroeger regelmatig. Soms komt het nog eens naar boven, maar meestal geloof ik erin dat er toch een aantal mensen zijn die me kennen. Misschien laat ik niet elke kant aan iedereen zien, maar als je mijn beste vrienden en mijn dichts bij mij staande familieleden bij elkaar zet, zal je wel een vrij goed beeld van mij kunnen krijgen.

Vannacht heb ik dan veel wakker gelegen. Waarom juist weet ik niet. Misschien een beetje door het schuldgevoel dat ik, na werchter, niet meer naar mijn nicht ben gegaan om haar verjaardag te vieren. Ik was echter veel te moe om nog eens twee maal een uur achter het stuur te moeten zitten. Het is vandaag nog niet veel beter met de moeheid. Ik ben daardoor niet naar Body Jam gegaan, maar doe zo meteen een rustige avondwandeling.

Ik voel me niet zo goed in mijn vel vandaag. Ik vraag me af of het ligt aan de voornoemde moeheid of dat er nog iets is wat mij stoort. Een gebrek aan actie en spontaniteit in mijn leven. Een gemis. Nog steeds.5 Reacties

 • dat piekeren steeds ..over vanalles en nog wat…ik heb het niet..maar ik ken er wel een
  paar in de familie!!!!!
  met piekeren heb je alleen jezelf…EN je schiet er niets mee op…
  probeer om jezelf af te leiden…
  spontaniteit is niet makkelijk in je eentje..
  leuker was geweest..nagenieten van werchter…
  je niet zo druk maken in wat anderen van je denken…
  Pluk de dag!!
  (maar vermoeidheid kan een rol spelen)

 • Als ik naar je grote tags hiernaast kijkt, zie ik vooral vrienden-leven-emotie-familie-geluk-gezondheid eruit springen. Niet echt een troost maar mss wel een opstekertje?
  (Ik herken jouw gevoelens zo enorm! Amai!)

 • Jullie hebben allebei groot gelijk. Piekeren is geen goed plan en wordt door elke goede dokter/psycholoog afgeraden. Carpe diem is idd zeer belangrijk en Bloem, ja, zelfs een verwijzing naar mijn tags heeft toch geholpen 😉

 • Ogh. ni wakker liggen om mij! Haha! Er zijn wel erger zorgen! Ik ben heelt weekend al bij je geweest! Dus had je gelukkig al heel wa gezien!

 • Ale vooruit dan!! Als jij het zegt! 🙂

Reageer hier zelf:
CommentLuv badge

snowflake snowflake snowflake snowflake snowflake snowflake snowflake snowflake snowflake snowflake