Luie zaterdag…

Een zeer gezellige leuke vrijdagavond maakte dat ik laat in mijn bedje lag. Ik geraakte er dus deze morgen ook niet uit om te gaan sporten. Daardoor heb ik nu het gevoel dat het een luie zondag is. Spijtig genoeg voel ik me daar niet goed genoeg bij omdat ik nog zeker vier dingen op mijn lijstje heb staan die ik voor vanavond gedaan wil hebben. Dus, het is zeker en vast tijd om in actie te schieten.

Eenvoudiger gezegd dan gedaan.

Eenvoudiger gedaan dan ge denkt, zei mijn ex daar altijd achteraan. En in de meeste gevallen heeft hij daarin wel gelijk, dus hier ga ik.4 Reacties

  • I know the feeling 🙂 ‘T is ook nogal een ‘lazy saturday’ hier met wat tussentijds werk, maar geen sport (moet daar dringend terug aan beginnen!)

  • ik heb net ‘t gevoel da’k sport heb gedaan… 2 x 3 verdiepen op met boodschappen…

  • Ik had voor dit weekend ook allerlei plannen. Is niets van terecht gekomen, want … ja, waarom eigenlijk niet? Nou ja, ik schreef bijvoorbeeld een heel lang blogpostje op mijn leesblog (elsjelas.blogspot.com) met mijn vriendin Gnoe. En samen bloggen is hartstikke leuk, maar kost een hoop tijd! Samen met haar keek ik gisteren ook zes (!) afleveringen van Dexter. Heb je dat ooit gezien? En natuurlijk keek ik veel voetbal. Nou ja, dat was het dan wel weer geloof ik… Niet echt om onder de indruk van te zijn vrees ik, voor de tv hangen kan iedereen!

  • Och, zo’n weekends moeten er ook zijn zekers. Mijn zondag was in ieder geval ook lekker lui eigenlijk.

Reageer hier zelf:
CommentLuv badge

snowflake snowflake snowflake snowflake snowflake snowflake snowflake snowflake snowflake snowflake