Gelukkig Gezinnetje

Het was weer een toffe week. Vorige week zijn we met mijn ouders, mijn broer en zijn gezinnetje en Ifemi natuurlijk over de ponton-brug gewandeld. Deze namiddag was het gezellig avondeten bij mijn ouders thuis. Super.

Maar, omdat ik momenteel niet in schrijfmodus ben en hier tóch iets wil zetten, start ik weer met een nieuwe serie: Ik pik een aantal leuke fototjes uit een lijstje met toffe “happiness quotes”. Hier komt mijn eerste… Geniet ervan.

Life-Quotes-2100

(orig fig)4 Reacties

  • Hopelijk hebben jullie niet de grote chaos meegemaakt, wij hebben maar een klein uurtje moeten wachten (we hadden een vroege overtocht). Het had wel iets zo een keertje over de Schelde stappen in plaats van eronder 🙂

  • Nee, we hebben wel wat moeten wachten in de drukte, maar geen grote chaos en ook gelukkig geen geannuleerd slot. Het was idd zeer leuk om eens over de Schelde te wandelen 🙂

  • jammer heb ik dat evenement gemist..maar je foto en tekst vind ik in elk geval Prachtig…

  • Oh, zelfs helemaal gemist? Hier was het toen op het nieuws enzo… maar als ik je al blij kan maken met zo’n foto en tekst is dat ook al goed 🙂

Reageer hier zelf:
CommentLuv badge

snowflake snowflake snowflake snowflake snowflake snowflake snowflake snowflake snowflake snowflake