Op zoek

Soms wil ik een anonieme blog. Dan wil ik me volledig laten gaan en schrijven wat er in mij opkomt, wat er in mijn hoofd ronddoolt en nog zoveel meer. Het enige wat ik hierbij nog wil leren is dat ik hiervoor geen anonieme blog nodig heb. Ik zou me hier moeten kunnen laten gaan. Ik heb een uitlaatklep nodig en misschien wel meer dan eentje, want anders gaan mijn hoofdpijndagen niet verdwijnen. Niet alleen word ik geveld door migraine, maar ook nog eens door spanningshoofdpijn. Een hoop omstandigheden werken deze beiden in de hand. Ze spannen samen tegen mij.

Soms wil ik zo hard anderen helpen dat ik mijzelf vergeet. Ik doe altijd maar mijn best om anderen gelukkig te maken, maar ik zou willen weten hoe ik mijzelf als eerste gelukkig kan maken. Zonder dat ik daarvoor anderen gelukkig moet maken. Wat wil ik? Waar wil ik naartoe? Wat maakt mij gelukkig? Waar ga ik van lachen? Waarvan gaat mijn hart een beetje sneller slaan?

Dit weekend is voor mij. Een lege zaterdag. Een lege zondag. Ik neem ze zoals ze komen. Zonder planning. Zonder twijfel. Op zoek naar geluk. Geluk voor mezelf.3 Reacties

Reageer hier zelf:
CommentLuv badge

snowflake snowflake snowflake snowflake snowflake snowflake snowflake snowflake snowflake snowflake