Prioriteiten Planning : November 2014

Een prioriteiten planning. Dat is zéér lang geleden. Ik had een systeem waarbij ik per request een puntje toekende aan elk item op mijn drafts en daarom zal ik mijn lijstje hier nu zetten in de volgorde dat ze zouden moeten verschijnen (volgens die reacties):

 • Vrouwen – Werkcalendar
 • Leven in Luxe
 • Nigeria – Eko Atlantic
 • Quiz : How do you live your life?
 • Samen S…
 • Emoties kamperen – waterlast
 • Typing Test
 • Zelfzekerheid – herevaluatie
 • Challenges
 • Frenemies
 • Hemelvaartweekend
 • Litteken
 • Plinky
 • Stress Overwinnen
 • Zelfvertrouwen opbouwen
 • Happiness serie
 • Ideale Gemeenschap
 • Nigeria
 • Smile

Om eerlijk te zijn, weet ik van een aantal drafts zelfs niet meer wat de bedoeling was aan de hand van de titel. En toch wil ik er nog eens werk van maken. Stap voor stap. Meer schrijven. Minder denken. Meer doen.

Ter herinnering voor jullie: Als jullie een bepaald onderwerp sneller willen zien verschijnen, stem er dan voor in de reacties. Ik blijf wel kiezen wat ik eruit pik, maar ik hou wel rekening met jullie keuzes.

(orig fig)5 Reacties

Reageer hier zelf:
CommentLuv badge

snowflake snowflake snowflake snowflake snowflake snowflake snowflake snowflake snowflake snowflake