Hoofd vol Herrie

Het is vakantie voor mij deze week. Verplicht deze keer. Mijn bedrijf doet de deuren dicht. Ik ben dit niet gewoon. Normaal werk ik tussen kerst en nieuwjaar. Ik geniet dan van de vrolijke sfeer die er op andere momenten van het jaar niet is. Nu zit ik thuis. Eerst had ik enkele dagen nodig om volledig te kunnen ontspannen. Nu heb ik het gevoel, sinds gisteren, dat de spanning al volledig terug is. Lastig. Ik wil ze loslaten om zo nog ten volle drie dagen te kunnen genieten van mijn vakantie in de plaats van al te denken aan donderdag en vrijdag.

bard van Asterix en ObelixMijn hoofd blijft maar herhalen wat ik nog allemaal wil doen voordat die eerste werkdag zich alweer aandient. Dat geeft geen rust. Ik doe dus mijn best om actief bezig te zijn aan de dingen die ik wou/moet doen. Stap voor stap komen we er wel. Deze namiddag is er ook nog een feestje voor een jarig prinsesje dat me waarschijnlijk ook wel weer extra zal doen ontspannen.

Ik doe mijn best…

(orig fig)5 Reacties

 • Dat feestje zal je wel helpen ontspannen. geniet er maar met volle teugen van.
  alvast een prettig eindejaar.
  Suske schreef recent Uit mijn archief – fotoreportage – communie neefje, de geweigerde foto’s.My Profile

 • mag mij benieuwen wat er in jou hoofd omgaat wat jij allemaal wilt doen??
  Heb je het dan nog over het werk??? over taken in huis die zijn blijven liggen en die je nog moet doen..???
  een beetje ontspanning…JE hebt VAKANTIE….
  Plan liever een dagje …echte ontspanning..Beekse bergen…Winterefteling…..je hoofd zal zo leeg zijn!!!xxx

 • Probeer toch te genieten van je verlof en het werk vind je wel volgende week terug. 😉
  micheleeuw schreef recent Prettige feesten !My Profile

 • Dat feestje heeft spijtig genoeg maar weinig geholpen. Het nieuwjaarsfeestje daarentegen was super ontspannend. In mijn hoofd zit gewoon alles lieve tante. ALLES 😉

 • neem dan de raad van je tante maar aan: plan een volledige dag ontspanning: weg van alle zorgen.
  En je tob-lijstje werk je stuk voor stuk af, dat gaat toch niet lopen 😉

Reageer hier zelf:
CommentLuv badge

snowflake snowflake snowflake snowflake snowflake snowflake snowflake snowflake snowflake snowflake