Snel Schrijfje

Ik wil graag even kort voor ik ga slapen twee dingen meedelen:

  1. Mijn hoofd zit overvol. Maandag had ik een verlofdag en dat zou me goed moeten doen en toch heb ik alweer het gevoel dat ik er een zware werkweek op heb zitten. Ik heb echter nog eens twee dagen te gaan.
  2. Ik wou maandag twee postjes schrijven aangezien ze toevallig samenvielen: Het Spirituele Stukje want het is een mooi stukje deze week, dus dat gaat met vertraging nog aankomen én natuurlijk ook nog de Prioriteiten Planning die op de 25e zou moeten komen. Ook deze krijgen jullie met vertraging… vermoedelijk pas in het weekend.

Geniet nog van deze week. Ik probeer hetzelfde te doen.

Slaapwel.3 Reacties

Reageer hier zelf:
CommentLuv badge

snowflake snowflake snowflake snowflake snowflake snowflake snowflake snowflake snowflake snowflake