De Eerste Les

De eerste les zit erop. Het was vermoeiend. Het was niet echt super leuk, maar ook niet vervelend of saai. Een les spinning trekt enorm veel op gewoon fietsen en ik denk dat ik eigenlijk nog het liefst ga fietsen. Toch zal ik nog wel eens naar een les spinning gaan omdat het me een goed gevoel geeft achteraf. Ik heb gevoeld dat ik aan mijn conditie werkte. Ik heb spieren gevoeld die ik anders niet gebruik en dat zal ik morgen spijtig genoeg ook wel merken.

Gisteren heb ik me dus ingeschreven in een fitness, een abonnement voor drie maanden genomen en besproken welke groepslessen er bij mij zouden kunnen passen. Gewoon fitnessen zie ik me nog niet doen, maar wie weet wat de toekomst brengt. Eerst wil ik proberen om minstens één keer in de week een groepsles te volgen. Ik hoop daardoor wat actiever te worden en een betere conditie te krijgen.

Trouwens, toch wel grappig dat een post met zo weinig informatie altijd direct zoveel reacties uitlokt.5 Reacties

  • Is het dan zo erg gesteld met de conditie?

  • Ik heb dah ook eens gedaan en vond het erg tegenvallen. Ik fiets ook liever zelf. Het is echt zwaar vermoeiend. Zeker als je nieuw ben en alle termen nog niet kent is het amper te volgen.

  • Het is dan ook het vermoeiende dat me net aanspreekt Noukiez. En ja, het is enorm erg gesteld met de conditie vind ik. Moe worden van 3km fietsen is erover en dat moet dringend veranderen.

  • Ziet er veelbelovend uit.
    Eerste lessen zijn altijd iet of wat saai: da’s een kwestie van gewenning.
    Volhouden nu 🙂

  • kheb nog veel eerste lessen te gaan eh… we zien dus wel 🙂

Reageer hier zelf:
CommentLuv badge

snowflake snowflake snowflake snowflake snowflake snowflake snowflake snowflake snowflake snowflake