Allemaal Knopjes

Man - Vrouw

Ik weet het, het spreekt niet in mijn voordeel. Maar ik vind het toch geweldig.

(via)6 Reacties

 • Jawel, wij vrouwen zijn dus intelligenter 😀 meer opties, meer keuze.

 • Ik snap niet wat mannen zo moeilijk vinden aan de ‘bediening’ van ons vrouwen 😀

 • De mannen moeten maar wat meer moeite doen voor ons te snappen. Het zijn uiteindelijk MAAR een kleine 50-tal knopjes. Is dat nu echt ZO moeilijk? 😀

 • Het “probleem” bij vrouwen is dat die 50 knopjes bij elke vrouw anders ingesteld zijn :-). Maar bon, ik denk dat ik die van mijn eigen lief naderhand wel beet heb. Eén blik en ik weet wat ze bedoelt.
  Omgekeerd heeft ze beslist ook veel moeite gehad om mij te verstaan. Wat ze nu ook perfect kan.

 • De eerste “blik” op deze foto = al gieren … lol
  Verder kan je bij Michiel al lezen dat éénieder moet “ontdekt” worden door de ander = elkaar beter leren kennen. En geloof me, iemand mét één enkele knop zou TE simplistisch zijn.
  Succes in ieders zoektocht 😉

 • Allemaal goede inzichten. Vooral dat vrouwen daardoor intelligenter zijn vind ik geweldig. En nee, wij vrouwen vinden inderdaad niet dat de bediening van die knoppen moeilijk is. Zoals Michiel inderdaad zegt is het de kunst om dat voor die éne heel goed te weten. Maar dat geld andersom ook natuurlijk, zoals mama zegt.
  En Britt: als dat nog niet gelukt is: misschien een kleine handleiding bijgeven?

Reageer hier zelf:
CommentLuv badge

snowflake snowflake snowflake snowflake snowflake snowflake snowflake snowflake snowflake snowflake