Mijn Mama

In de plaats van de Luxury Test, heb ik een andere test gekozen. De Luxury test is een test gebaseerd op zes fototjes en dat vind ik niet leuk. Ik heb liever vragen waarop je moet antwoorden en dat ze zo je “persoonlijkheid” samenstellen. Grappig hoe veel van die dingen bijna altijd waar kunnen zijn. Deze keer kwam ik bij het rondkijken op de blogthings site dit testje tegen over hoe hard je op je moeder lijkt. Mijn resultaat zie je hier:

You Are Somewhat Like Your Mom

Believe it or not, you and your mom are pretty darn similar.

It may not seem like it at times, but you and your mom have a lot of common ground.

You and your mom do understand each other well.

You may just need to work on communication.

Over time, you’ll probably get closer … especially if you emphasize the things you like about each other.

Het klopt wel eigenlijk. Hoe zit dat met jullie? Hoe hard trekken jullie op je moeder?10 Reacties

 • Ik hoop dat je daar gelukkig mee bent. πŸ˜‰
  Ik doe de test niet want ik wil niet weten hoeveel ik op mijn moeder lijk, ik vind dat geen compliment …
  micheleeuw schreef recent Vraag van de dag.My Profile

 • haha.. zelfde uitslag als jij …maar dat is voor mij waar…de…loos…klopt niet met mijn gevoel..
  ik lijk wel op mijn moeder…de aanpak..de organisatie…doorzetten…passie…
  ik blijf het zeggen…ik heb de goeie dingen van mijn moeder..en de goeie dingen van mijn vader!!Voila!!

 • You Are Somewhat Like Your Mom
  Believe it or not, you and your mom are pretty darn similar.
  It may not seem like it at times, but you and your mom have a lot of common ground.
  You and your mom do understand each other well. You may just need to work on communication.
  Over time, you’ll probably get closer … especially if you emphasize the things you like about each other.

  πŸ™‚

 • Ik had hier wel een reactie van je moeder verwacht. πŸ™‚

 • @micheleeuw : uw ouders hebben u toch wel mee gevormd tot wie je nu bent… hoe je het ook draait of keert… πŸ™‚
  @tante loesje: leuke redenering πŸ˜‰
  @Britt : tevreden mee?
  @Hans : dat komt misschien nog wel…

 • Gho ja, ik merk dat zelf ook wel dat hoe ouder je wordt, hoe meer je erop begint te gelijken. Al probeer ik er toch wel op te letten dat ik een aantal eigenschappen zeker niet overneem. Mijn moeder is heel planmatig, maar soms echt tot het neurotische toe. Ze kan er niet goed tegen dat als ze een planning in haar hoofd heeft opgemaakt, er iets tussenkomt. Ik vond dat vroeger niet leuk, en wou meer van onverwacht leuke zaken houden, maar ik merk toch ook wel dat ik het daar soms moeilijk mee heb… Maar de herinnering aan hoe erg ik het vroeger bij haar vond, trekken me wel vaak over de streep om mijn planning te laten voor wat het is πŸ™‚

 • Britt !!! Karakter!!!

 • Klinkt logisch Britt! En zo kan jij weer lekker fouten maken die jou kinderen later nooit zullen willen overnemen πŸ˜‰

 • Hoewel ik altijd vond dat vele van je karaktertrekken van je vaderskant kwamen, blijkt het ook wel dat wij samen veel gemeen hebben. Dus dat klopt wel. Echt wel een dochter van “ons” beiden ;-). EΓ©ntje waar ik geweldig fier op ben!

 • wat leuk om te weten! πŸ˜‰

Reageer hier zelf:
CommentLuv badge

snowflake snowflake snowflake snowflake snowflake snowflake snowflake snowflake snowflake snowflake