Spiritueel Stukje : Verbonden

Toch raar hoe dingen in het leven soms kunnen samenvallen.

Ik ben een beetje laat met mijn spiritueel stukje van deze week. Mijn exuses daarvoor. Volgende maandag beter.

“Je hoeft niet alles alleen te doen. Geniet van datgene wat de ander jou kan brengen. Er is altijd iemand te vinden die goed voelt voor jou. En die persoon verbindt zich weer met een ander. En zo rijgen we ons als een ketting aan elkaar om weer één te worden.”

Ik voel me verbonden

japamalaHet grappige is dat ik net vandaag ook weer in een nieuw boek begon te lezen want het oude – Dochter van Agadir – een fantastisch aangrijpend boek – was net uit. Het nieuwe boek is een geleende van mijn tante die jullie waarschijnlijk wel zullen kennen: Eten, bidden, beminnen. De film Eat Pray Love zag ik eerder al. Wat ik eigenlijk wil vertellen is dat ik dus in dat boek las over de kralenketting – japa mala  die in het Oosten gebruikt wordt om te bidden en te mediteren en die 108 kralen heeft. Ook de rozenkrans stamt trouwens af van deze japa mala.

Twee kralenkettingen die mij bereiken op één dag. Ik voel me momenteel misschien eerder verbonden met het universum dan met één bepaalde persoon.

(orig fig)5 Reacties

Reageer hier zelf:
CommentLuv badge

snowflake snowflake snowflake snowflake snowflake snowflake snowflake snowflake snowflake snowflake