Ergernis

Altijd maar uitstellen. Ik erger me dood. En ik leer het maar niet. Altijd hetzelfde verhaal. Altijd dezelfde uitkomst. Altijd hetzelfde systeem. Verschrikkelijk. Ik ben boos op mezelf. En toch schiet ik nog steeds niet meteen in actie en zoek ik nog steeds het plezier op dat ik nu kan hebben. Na dit zal er toch actie moeten komen. Het moet! Het zal moeten! Het zal gebeuren!3 Reacties

  • Weet je wat bij mij goed werkt?! Alles schrijf ik op een lijstje en dan bedenk ik me telkens dat het wel even snel tussendoor kan. Afstrepen werkt zo motiverend! Ik vind het heel fijn werken en de volgende dag heb je er nog profijt van! Probeer het maar eens! Voor mij de beste oplossing. Bij mij werkt het echt. Je kan ook kleine dingen links op je papier zetten en tijdrovende dingen rechts. Dan kan je gaan inplannen! Heel veel succes!

  • Tja, ook ik stel wel dingen uit èn idd erger je er nadien aan.
    Tips van Noukiez zijn te volgen, had ik je ook al is aangegeven: lijsten en schrappen.
    En een balans vinden tussen noodzakelijk to-do dingen en leuke uitjes 😉 Succes 🙂

  • hmm, balans nog steeds niet gevonden. Lijstje nog niet gemaakt. Morgen is er weer een nieuwe dag, met een nieuwe poging 😉

Reageer hier zelf:
CommentLuv badge

snowflake snowflake snowflake snowflake snowflake snowflake snowflake snowflake snowflake snowflake