Piekeren

Piekeren is wat ik nu meestal in mijn bed doe. Niet slapen, niet rusten, niet lezen, …. enkel maar piekeren. Het zorgt dat ik weer verschrikkelijk slecht slaap, slecht uitgerust ben enzovoorts… u kent het verhaaltje al.

Het piekeren komt natuurlijk door de voorbereidingen van mijn reis. Ik voel me er nog helemaal niet klaar voor. En hoe meer ik erover nadenk hoe meer schrik ik heb om te gaan. Maar, het zijn positieve angsten. Ik ben benieuwd en enthousiast. Ik ben wel een beetje bang, maar ik kijk er ook รฉnorm naar uit.

duikenMorgen heb ik nog een dag om alles goed voor te bereiden, dat wil zeggen de was doen, strijken, inpakken, wegen opzoeken, adressen opzoeken, campings bekijken, … Vervolgens nog drie dagen werken en dan is het zover: mijn sprong in het diepe!6 Reacties

 • Niet piekeren, want het gaat vast en zeker een SUPER trip worden!!!!!!

 • Misschien als je in je auto stapt om te vertrekken dat je dat gevoel nog niet hebt. Dat komt vanzelf wel als je straks ergens uitstapt om te pauzeren en je de warme lucht tegemoed stroomt! Niet piekeren! X Nouk!

 • ‘t Is idd. een grote stap: alleen op weg …. maar komt allemaal goed: dag per dag.
  Leg een briefje op je nachtkastje … als je nog ergens aan denkt: opschrijven.
  En ieder die vertrekt denkt wel aan vanalles …. wordt met de ervaring beter met de keren ๐Ÿ˜‰

  Je identiteit bij hebben, sis-kaart, medicatie, autopapieren en nuttige telefoonnummers, al het anderen kan je kopen of missen ๐Ÿ˜‰

  Succes! Wij duimen voor jou grote reis, dat j’er plezier mag in hebben en vele goede ontmoetingen mag hebben!

  ๐Ÿ™‚ ๐Ÿ™‚ ๐Ÿ™‚

 • EN OF !!! je een sprong maakt in het diepe!!!Maar je zult straks ervaren dat dit LEVEN is!!
  en of..jij een nichtje van mij bent??!!!Alle op de laatste Minut!!
  Pas op voor Chateau Migraine en voor de rest…Bollen maar met dat autootje van je…

  Een ongelofelijke goeie vakantie…Heel veel plezier…en k’wens je fijne vriendschappen!!
  Kus Knuffel…xxxx ikke

 • Je lievelingsknuffel niet, mama van smiley! Hahaha. =) =) =)

 • Het is zover!!! VAKANTIE!!!! wiiiiii ๐Ÿ˜‰

Reageer hier zelf:
CommentLuv badge

snowflake snowflake snowflake snowflake snowflake snowflake snowflake snowflake snowflake snowflake