Rommeltje

Vermits het mij duidelijk ‘s avonds of in het weekend niet meer lukt om hier nog eens iets te schrijven, offer ik er vandaag een deel van mijn middagpauze voor op. Schandalig dat dit rommeltje mijn eerste post van juli zal zijn.

De reden van het zolang niet schrijven? Het goede weer, genieten van de zon, genieten van de zomer, lachen, spelen, blij zijn, … De laatste week is dan weer volledig gespendeerd aan het Schotense volksdansfestival, alwaar mijn ouders steeds gastgezin zijn. Gisterenavond wou ik zo eens een avondje overslaan en lekker rustig thuis blijven, maar dat gaat me dus niet af. Weten dat het festival bezig is en dan thuis zitten. Dat gaat gewoon niet samen. Ook de volgende twee avonden zal ik dus te vinden zijn in het park van Schoten.

Verder komt mijn vakantie akelig dichtbij. Ik zou nog heel wat voorbereidingen moeten treffen en alles is weer uitgesteld naar de laatste moment. Maar, praktisch gezien, zal het wel weer allemaal in orde komen. Vanavond eens een lijstje maken van wat er allemaal nog moet gebeuren en dan heb ik een week om dat lijstje af te werken. Dat is allemaal nog wel haalbaar. Alles komt altijd goed, weet je nog?

Wist je trouwens dat ik altijd eerst mijn post schrijf en nadien pas een titeltje verzin om bovenaan te zetten?7 Reacties

  • Das toch goed dat je tijd vind om in de zon te zitten enz. Ik heb nog maar weinig zon gezien eik. Of elke keer druk bezig mss. Kijk vaak op je blog maar ‘t duurde even he. Gelukkig door positieve dingen en ontspanning. Geniet van alle volksdansen en het inpakken zal ook wel volgen.
    Slim om naderhand de titel te zetten. Weet je zeker dat die klopt bij de inhoud!

  • Leuk dat je het possitief druk hebt met allerlei leuke bezigheden. Zo staan wij hier wel voor een leeg/droog café, maar da’s ni erg! 😉

  • Naar waar trok je nu weer op vakantie?

  • Ik trek naar Spanje op vakantie, naar de costa Brava. Maar waarschijnlijk eerst een vol weekje in Frankrijk. Ik zie wel waar ik zin in heb.

  • Oei dat gaat saai worden op deze site hier !

  • Ge meugt gerust zijn..da vond ik nu al…hihi

  • Dat was ter voorbereiding van het échte he 😉

Reageer hier zelf:
CommentLuv badge

snowflake snowflake snowflake snowflake snowflake snowflake snowflake snowflake snowflake snowflake