Spiritueel Stukje : Zwaan

Een mooie witte zwaan siert de pagina naast een raadgevend gedicht van Hannie Dekker – Stroosnijder. Ik neem het gedicht hier niet over omdat het me niet raakt. Ik ga deze week dus gewoon genieten van de mooie witte zwaan op het water.

En jullie krijgen deze:

Witte-zwaan

(orig fig)4 Reacties

  • Inderdaad mooi, zo’n knobbelzwaan. Al vind ik het ook heel grappig om die even te observeren. Die doen best raar. I.p.v. wat rond te scharrelen voor eten gaan die gewoon liggen en zitten die wat te happen met hun nek. En eigenlijk is zo’n lange nek toch echt niet handig :-). Die steekt dat ding ergens aan z’n poep als hij wil rusten. ‘k Vind het echt komisch hoe die leven :-).

  • Zwaan…een voorbeeld van trouw…Ze blijven heel hun leven bij één partner…!!!
    geeft me toch een beetje dat lentegevoel hoor…heerlijk..ik kan het gebruiken..

  • ‘t is waar… altijd leuk om even naar zwanen te staan kijken… en idd ook een mooi voorbeeld van trouw. Daar kan de mens nog wat van leren! 😉

  • De mensheid kan nog veel leren van de natuur ;-).

Reageer hier zelf:
CommentLuv badge

snowflake snowflake snowflake snowflake snowflake snowflake snowflake snowflake snowflake snowflake