Lach

LachenLach eens naar het vogeltje… Een standaard uitspraak om mensen te laten lachen op de foto. Gemaakt lachen dus. Net zoals ze vandaag in Brussel en op vele vele andere plaatsen deden. Het was namelijk Internationale lachdag vandaag. Nu, al dat gelach was best aanstekelijk om te zien, ook al heb ik het alleen maar op tv gezien. Spijtig genoeg ben ik nu te moe om nog grappig uit de hoek te komen, als ik dat anders al zou kunnen, en zullen jullie dus zelf redenen moeten zoeken om te lachen. Jullie mogen die natuurlijk zeker en vast met mij en de andere lezers delen. Lachen is gezond. En toch lachen we allemaal te weinig. Tijd om daar dus verandering in te brengen. Veel plezier!21 Reacties

Reageer hier zelf:
CommentLuv badge

snowflake snowflake snowflake snowflake snowflake snowflake snowflake snowflake snowflake snowflake