Bedankt Bezige Bezoekers

Het is zover. Het is toevallig ook net iets voor middernacht wanneer ik hier nu begin te schrijven. Op het eind van februari schrijf ik het gewoon ergens tijdens de dag. Het is maar dat u gewaarschuwd ben.

Wat is dit eigenlijk? Links staan mijn meest actieve bezoekers. Ik vind reacties nog steeds leuk, dus ik beloof mijn bezoekers dat ik hen bedank op het einde van de maand. Wat moet je daarvoor doen? Reacties geven. Hoeveel? Zoveel dat je in de top 3 staat.

Voor deze nieuwe maandelijkse start zijn dat :

201301BezigeBezoekers

Mama, mijn lieve mama, die altijd wel klaar staat voor een positief woordje, heeft de voorbije 30 dagen haar best gedaan met zeven reacties. Het lijkt misschien weinig, maar ik heb dan ook slechts 16 postjes geschreven deze maand. En elke keer is mama daar wel met wijze raad.

Britt, studiegenootje, ex-collega en vooral vriendin, heeft evenveel reacties gegeven als mama en daarom staan zij samen op een gedeelde tweede plaats. Britt zorgt steeds voor een leuke noot, of zoals vandaag voor verduidelijking wanneer ik er niet ben. Ze brengt andere inzichten in mijn leven door haar reacties en dat is positief.

Als actiefste persoon, bedank ik deze maand mijn tante, Tante Loesje. Met 14 reacties – wat bijna evenveel is als het aantal posts dat ik schreef – staat ze aan de top. Zij brengt dan weer een ander soort inzicht met zich mee: de wijze raad tussen die van ouders en die van vriendinnen in.

Ik bedank jullie alledrie voor jullie bijdragen, zowel hier als in het รฉchte leven. Jullie zijn geweldig.6 Reacties

 • Goh…toen ik het hier begon te lezen werd ik steeds nieuwsgieriger…
  wat zou ze over mij geschreven hebben…Maar ik moet het je meegeven…
  Je analyse is Perfect…en ik vind het echt een compliment…
  iedereen heeft zo zijn ding he…wijsheid…positiviteit…ander view…
  iedereen heeft een andere impact….
  soms is het net dat รฉne zinnetje van die andere dat je enorm kan helpen….
  jij leert van ons…en ik leer van hier te komen lezen…dus…het is hier
  allemaal wederzijds….

 • Bedankt voor het beschrijven van mijn analyse als ‘Perfect’. Dat is ook een mooi compliment ๐Ÿ˜‰ En idd, ik hoop dat dit hier een wederzijdse interactie kan blijven ๐Ÿ™‚

 • ๐Ÿ™‚ Straks ga ik hier nog blozen :$
  Wel heel lief hoor ๐Ÿ˜‰
  ‘k Verbaas me meer en meer hoe juist jij de dingen neerschrijft/omschrijft.
  Fijn dat we hier met z’n allen wat van op steken ๐Ÿ™‚
  Nog veel blog-plezier!

 • Ik kwam (en kom) hier vooral uit nieuwsgierigheid, om te zien hoe het met je gaat, nu we elkaar soms niet meer dagelijks zien/horen/chatten.
  Het is leuk lezen hier, mijn bezigheid gedurende de dag wanneer ik even op iets moet wachten, of net omgekeerd, mijn relaxmomentje wanneer het superdruk is.
  Ik vind het niet altijd gemakkelijk om te reageren op iets (ik ben niet de grootste spraakwaterval, laat staan dat ik het moet typen tegen de computer) en ik denk dat jij en ik heel verschillend zijn; maar net dat maakt het zo intressant natuurlijk!! Ik blijf verder mijn best doen ๐Ÿ˜‰

 • Dankje mama voor het complimentje en ik heb hier nog steeds idd veel plezier mee.
  En Britt! Wat een goede omschrijven van jou en onze vriendschap. Ik beaam dat ze juist zo leuk is omdat we zo verschillend zijn. Dat werkt! ๐Ÿ™‚

 • […] als vorige maand, staan tante loesje, Britt en mama in februari geregistreerd als mijn meest actieve bezoekers. […]

Reageer hier zelf:
CommentLuv badge

snowflake snowflake snowflake snowflake snowflake snowflake snowflake snowflake snowflake snowflake