Nuttige Nieuwtjes

De werkweek is alweer voorbij. Zo gaan ze wel snel. Ik houd me bezig.

De voorbije werkweek heb ik hier misschien niets geschreven, maar dat wil niet zeggen dat ik niets voor deze blog gedaan heb. Ik wou twee dingen veranderen:

  1. Die lelijke lege plaats, onder de reacties als je een specifieke post bekeek, moest verdwijnen.
  2. Ik wou nog eens opnieuw een plugin proberen waarbij je relevante posts te zien krijgt onder een specifieke post.

Wat ik daar allemaal niet voor heb gedaan? Véél. Ik ben namelijk geen webdeveloper, maar een pure Java developer. Ik wil echter wel dingen leren. Dus zocht ik het allemaal uit: html, div, span, php, css, id classes, float, relative, absolute, … Na anderhalve dag prutsen met de css van deze site, stond ik op het punt om het op te geven. Ik had namelijk ook nog écht werk te doen. Er was echter een vriend die met een super hint afkwam en me daardoor weer op het goede spoor zette. Zijn fix maakte het al beter, maar nog niet perfect. Met nog een zelfde soort fix, kwam deel 1 helemaal in orde. Deel 2 had ik daarvoor al geïnstalleerd. Dat was eenvoudig. Ik heb de relevante posts ‘Relevante Ruimte‘ genoemd. Met deze ruimte wil ik het doorklikken naar oudere posts een beetje bevorderen. Bij elke relevante post krijg je een figuur te zien. Als er een figuur in de post stond, is het die, en anders komt de figuur blijkbaar random van ergens anders. Ik weet nog niet of ik tevreden ben met deze nieuwe Relevante Ruimte. Wat vinden jullie ervan? Zijn ze effectief relevant?

Dus, laat even weten wat jullie vinden van deze veranderingen.

Mag ik jullie er trouwens nog snel aan herinneren dat het vandaag de laatste dag van de maand is, dus dat ik deze avond de drie meest actieve bezoekers van de laatste 30 dagen uitvoerig zal bedanken?2 Reacties

Reageer hier zelf:
CommentLuv badge

snowflake snowflake snowflake snowflake snowflake snowflake snowflake snowflake snowflake snowflake