Police van ‘t Stad

Politie AntwerpenIk had een toffe vrije middag. Lekker van genoten. Enkel even buiten gekomen om te gaan lesgeven. Dus, met dat wisselvallige weer had ik besloten om met de auto te gaan. Ik vertrek. Ik sta aan te schuiven op de Belgiëlei. Toen plots een politiecombi met loeiende sirene kwam aangereden. Ik ging een beetje naar rechts. De auto naast mij ging wat naar links. De agent dacht er anders over en reed de tramsporen op. “Handig” dacht ik. De sirene minderde. De sirene stopte.

Ik reed verder richting Albertpark en zag de politiecombi links van mij staan. Stil. Vastgereden. Op die plaats lagen er minder kiezelstenen aan de tramsporen, dus de wielen van de combi hadden geen grip meer en draaiden maar rond… Grappig. Wel spijtig voor de mensen die de agenten nodig hadden. En ook voor het tramverkeer dat dus eventjes lam lag.

Over lamleggen gesproken, toen ik terugreed was het zoals gewoonlijk een enorme file rond het Albertpark. Maar deze keer was het geen gewone file. Een deel van het verkeer werd gewoon tegengehouden aan de ene kant van het Albertpark. Waardoor het natuurlijk overal rond het Albertpark verstopt raakte. En toen kwamen er een paar sjieke auto’s onder politiebegeleiding aan. Ze reden een stuk in de verkeerde richting op de afgezette baan om dan de oprit van het Provinciehuis (ofzoiets) op te rijden.4 Reacties

  • de kloe van dit verhaal is dat we nu nog niet weten wat jij op je vrije middag gedaan hebt he…!!!

  • Hahaha genikst zekers 😉 ! Maja niksen is nog altijd iets doen he?!

  • Zout ge dan uiteindelijk ni sneller geweest zijn met de fiets..? Maar ja in die regen :-s

  • @loesje: Je moet niet alles weten hier eh 😉
    @Noukiez: Nenee, niet niks gedaan. Wel genoten.
    @Britt: ‘k denk niet dat ik uiteindelijk sneller was met de fiets. Wel spijtig dat ik niet met de fiets was, want het is dus heel de rit droog gebleven…

Reageer hier zelf:
CommentLuv badge

snowflake snowflake snowflake snowflake snowflake snowflake snowflake snowflake snowflake snowflake