[wijvenweek] Kinderen

Ik zit al wel een tijdje met een kinderwens. Er is een deel van mij dat al echt kinderen wil, ze wil opvoeden, ervoor zorgen en ze zien opgroeien. Maar een ander deel van mij is akkoord met mijn vriend om nu nog niet voor kinderen te kiezen. We zitten maar op een appartementje en willen nog even genieten van ons jonge leven. Niet dat er met kindjes niet meer te genieten valt, maar het is een ander soort genieten. En momenteel zal ik blij moeten zijn met het zien opgroeien van mijn petekindje en haar zusje.

En vermits mijn vriend nu nog is gaan genieten van zijn oude studentenleventje, zit ik rustig thuis te genieten van een kalme avond. Na zo’n werkweek doet mij dat wel goed.1 Reactie

Reageer hier zelf:
CommentLuv badge

snowflake snowflake snowflake snowflake snowflake snowflake snowflake snowflake snowflake snowflake