Sleepy

yawnIk had een vermoeiende dag. Niet omdat ik slecht geslapen had. Niet omdat het superdruk was op het werk. Niet omdat ik 20 km gefietst heb. Helemaal niets van dat alles. Gewoon moe. Al heel de dag. En het verandert maar niet. Ik blijf moe.

Spijtig dat het net wanneer ik naar huis fietste van mijn kinesist aan het regenen was. Anders was ik nog wat gaan rondfietsen. Dat had misschien een beetje geholpen. Ik zou zeggen morgen beter, maar dan voorspellen ze ook al weer regen.

Oh, en ik fietste daarstraks toevallig langs mijn auto. Stond er nu toch wel een verbodsbord ‘verboden te parkeren vanaf hier‘ juist voorbij mijn auto. Hij mag dus rustig blijven staan. Handig toch.

En nu heb ik al genoeg gezeverd. Ik ga jullie nog een mooie bedenking meegeven en mij vervolgens op mijn zeteltje leggen.3 Reacties

 • Ja erg is dat he om moe te zijn! Ik zit ook wel eens met het gevoel :s toch ging het me deze week goed af!

 • euh…zelfs ik was moe he..ikke die nooit voor 12 uur mijn bed in kruip!!!
  lag er zondag om half 9 in gisteren om half 10 !!geloof dat dat van mijn lange leven
  nog niet gebeurd is!!
  maar kwam bij..hoofdpijn…maagklachten…en nog wat…..
  dus vandaag dokter….HA !!!infectie opgelopen…
  dus hou je zelf in de gaten…want ik kreeg het ook van iemand !!!
  maar ja..via bloggen dat lukt gelukkig nog niet…

 • Ik zat in de vroege dienst en die is altijd vermoeiend. Heb mijn laatste gehad, dus ik kan weer beginnen met bijslapen =)
  Noukiez wenst Loesje nog sterkte met op te knappen van haar infectie! En voor alle andere bloglezertjes ook een rustige nachtslaap!

Reageer hier zelf:
CommentLuv badge

snowflake snowflake snowflake snowflake snowflake snowflake snowflake snowflake snowflake snowflake