Samen Sterk

Na ons eerste weekje werken, zijn we vandaag toch samen thuis. We dachten eerst dat Ifemi vandaag ook moest werken, maar dat bleek niet waar te zijn. Een gezellig weekendje dus voor allerlei praktische zaken. Zo hebben we net samen besproken hoe onze dagindeling zal zijn. We trekken allebei apart naar buiten voor wat gewinkel, vervolgens zorgen we er samen voor dat onze was gesorteerd, gedaan en opgehangen wordt. We plannen om de slaapkamer een grondige beurt te geven zodat mijn piano weer vrijkomt om op te spelen. Ook wil ik een aantal dingen weg van de verwarming zodat onze living beter kan opwarmen. Ifemi kan zich dan tussendoor ook nog concentreren op zijn Nederlands en zijn interview voor de komende week. Zelf wil ik lezen in mijn geleend Scrum boekje. En als het tijd is voor het avondeten zorgen we ook daar weer samen voor. Een volle planning om zo laat aan de dag te beginnen, maar we zijn al blij dat we nog eens een dagje samen zijn. Ik ben benieuwd of alles volgens plan gaat lopen. Als dat zo is, kom ik vanavond hier terug om nog wat te schrijven aan mijn Top Twintig.5 Reacties

Reageer hier zelf:
CommentLuv badge

snowflake snowflake snowflake snowflake snowflake snowflake snowflake snowflake snowflake snowflake