Spiritueel Stukje: Kwetsbaar

Vermits ik meer lees over yoga en spirituele zaken, kom ik ook meer en meer de naam Deepak Chopra tegen. Ik ken de man nog niet, ik heb er eigenlijk nog niets van gelezen en toch komt hij mij al niet meer écht over. Daarom slaat mijn spiritueel stukje me ook al op slag tegen, zonder dat ik eigenlijk de quote goed gelezen heb. Alleen al maar omdat de quote van Deepak Chopra komt. Het is niet eerlijk. Ik probeer opnieuw:

“Als je zwakheden hebt, betekent dat niet dat je zwak bent, maar dat je compleet bent.”

Daarbij geeft mijn spirituele agenda dan nog volgende vraag: “Laat jij jouw kwetsbare kant zien?”

Daar zal ik toch eens over moeten nadenken. Ik denk dat wel, maar ik weet niet of ik het altijd aan de juiste personen laat zien. Of op de juiste manier. Kunnen jullie zomaar op deze vraag antwoorden?

Stof genoeg tot nadenken voor deze week dus.

… Op voorhand bedacht en geschreven.2 Reacties

  • Moeilijk…omdat er zo weinig mensen zijn op wie je kan vertrouwen…
    maar aan jou durf ik zonder twijfel mijn zwakheden te laten zien of vertellen..
    dus is toch kwestie van vriendschap ook…

  • Het is zéker en vast een kwestie van vriendschap! En af en toe van overmacht 😉

Reageer hier zelf:
CommentLuv badge

snowflake snowflake snowflake snowflake snowflake snowflake snowflake snowflake snowflake snowflake