Veel Fietsers

Ik fiets graag. Naar mijn werk, de winkel, … Wat verder, naar de pingpong, een vriendin, mijn broer, ouders, … of zomaar, even een fietstochtje. Dat laatste deed ik vandaag na mijn werk. Even het roze fietspad langs de ring van Antwerpen volgen tot aan het Zuid en daar via het nieuw gerechtshof richting Schelde, om dan in het centrum langs den Oudaan weer naar huis te fietsen. Zalig gewoon.

fiets

Wat ik ook graag doe, is fietsen in groep. Dus toen ik las over de Critical Mass Bike Ride in Antwerpen, liet ik dat zeker niet links liggen. Ondanks dat ik moeite heb om alleen iets te ondernemen of te gaan doen, heb ik deze keer mijn stoute schoenen aangetrokken en ben ik vorige week vrijdag met mijn fiets om 18u aan het Theaterplein gaan staan. Een groep verzamelde zich. Ik was alleen, maar bleef koppig staan bij de groep. We vertrokken voor een uurtje fietsplezier door de stad. Leve de fietser.

fiets

Ik heb er echt van genoten en mij wel geamuseerd. De Leie oversteken met een grote groep fietsers, straten in Antwerpen passeren in groep waar je normaal als eenzame fietser van je sokken wordt gereden, auto’s laten wachten, kinderen horen zeggen dat we écht wel met veel waren, enthousiaste mensen rond je hebben, … Ik doe volgende maand zeker en vast weer mee. Hopelijk u ook!5 Reacties

 • jammer dat ze in Belgie altijd zo van die leuke dingen verzinnen en ik nog altijd in Nederland woon!!!!!!!!!!!!
  (zal ook zo blijven..)Maar anders was ik graag meegefietst om de reden dat het zowieso leuk is in Antwerpen te fietsen..je bent onder de mensen..t’is sportief…
  en ..ik vindt da heel knap van je dat je dat gedurft hebt..Petje af!!!

 • Smiley, laat me iets weten wanneer je nog eens gaat gaan. Ik wil wel meegaan, het klinkt leuk en grappig. Maar het moet wel mooi weer zijn, anders kan ik van het fietsen niet genieten en bezie ik dat als een straf 🙁

  Go go go Smiley, verder fietsen 😉 Geen zin om deze week uw vriendin met de fiets te bezoeken? 😉

 • Komt in orde.
  Enneuh… altijd Mawa 😉

 • Leuk te horen, dat ik/wij een dochter hebben met een fiets-gevoel !!!
  Knap dat je meedeet aan Critical Mass Bike Ride in Antwerpen … en op je eentje nogwel! Knap!
  En die A’kes met fiets ertussen vind ik keileuk!

 • Goed voor de conditie, heerlijk gezonde buitenlucht die je inademt, misschien zelfs nog wel goed voor je kleurtje als het zonnetje nog wat wilt blijven hahaha. Je hebt er wat afleiding en een bezigheid mee, ‘t kost geen benzine en is daarmee ook niet slecht voor het milieu, ik zeg alleen maar voordelen hehe.
  Veel fietsplezier voor jou en je groepje!

Reageer hier zelf:
CommentLuv badge

snowflake snowflake snowflake snowflake snowflake snowflake snowflake snowflake snowflake snowflake