Raar Ritme

Ik wil al een paar dagen een leuke lange post schrijven met mijn vorderingen en veranderingen. Het komt er blijkbaar weer even niet van wegens de drukke volle dagen én wegens mijn raar ritme.

Ik heb het gevoel dat ik veel te veel slaap. Volgens mijn vriend Ifemi is dat wel niet zo, maar ik heb net een hele avond op de zetel geslapen – écht geslapen – en ik vind het raar. Ik slaap tegenwoordig ‘s nachts ook enorm goed, waar ik natuurlijk wel blij voor ben. Ik vind het wel vreemd, maar op zich is het positief dat ik vaster slaap. Ik word ‘s morgens uitgerust en tevreden wakker en ik kan gewoon niet anders dan opstaan. Daartegenover staat dan dat ik toch na het eten ‘s avonds mij zo moe voel dat ik dus écht kan slapen. Het verwart mij allemaal een beetje.

Het beangstigt mij een beetje wanneer ik denk aan fulltime werken volgende week. Ben ik daar wel klaar voor? Zonder een periode van part time werken, is dat toch zeer moeilijk in te schatten.6 Reacties

 • Slapen is genezen dus het moet zijn dat je het nodig hebt.
  Volgende week al terug gaan werken ? ik vind het vroeg maar toch duim ik voor je dat het je lukt ! 🙂

 • Waarom beangstigt je dat??? ben je zo vlug bang?? je zal het zien..je komt vanzelf in
  het werkritme…en ja..daar zul je zeker weer aan moeten wennen…maar denk aan al die moeders
  die net kinders hebben…en hun kraamverlof zit erop …ook die moeten weer beginnen…
  Het zal je wel lukken…enmiss slaap je nog beter of wat langer straks..maar je zult zien..
  hoe soepel wij mensen zijn en hoe goed jij dat weer zult aankunnen…
  en weet…hoe meer je doet…hoe meer energie je soms hebt…dus straks als je na je werk
  weer thuiskomt zou je dat knopje weer om moeten kunnen draaien he…terug wat rust pakken..
  Wanneer begin je precies???

 • Ik vond het tot hiertoe laat, maar nu voelt het plots snel aan. En ja, ik ben snel bang, ik probeer dat gewoon ook altijd snel te overwinnen.
  Bedankt voor je bemoedigende woorden en ik hoop dat je gelijk hebt over dat soepel zijn 😉

 • Super dat je zo goed slaapt! Daar knap je van op!
  En gelukkig begint je eerste werkweek met 3 dagen, dit om te wennen. Zo kom je stilaan weer in je volgende ritme en ook dat komt goed. 🙂 géne paniek 🙂
  Succes 😉

 • ah…en hoe ging dat nu ??die nieuwe werkweek??

 • Speciaal… daar hoor je nog wel eens van… 🙂

Reageer hier zelf:
CommentLuv badge

snowflake snowflake snowflake snowflake snowflake snowflake snowflake snowflake snowflake snowflake