Winterse Weekends

Gisteren was een super leuke dag. Nadat ik Ifemi had afgezet ging ik naar een koppel vrienden met twee jonge kindjes. Ik genoot van de aandacht en de gegeven vriendschappen. Ik genoot van het vasthouden van de jongste. Ik genoot van het praten. Zalig. Toen de eigenlijke starttijd van de uitnodiging er was, kwamen er nog verschillende vrienden binnen. Op vijf minuten tijd zaten we plots met een erg vol salon en een spelende zoon en papa in het midden. Ook de auto op afstandsbediening deed zijn best om de treinsporen te saboteren. Amusement alom.

Al moet ik wel toegeven dat het voor mij te druk werd. Aandacht verdelen tussen zoveel mensen is blijkbaar vermoeiender dan ik dacht. Ik bleef een uurtje en genoot wel van het vele volk rond mij, ook al was het niet eenvoudig. Daarna ging ik terug weg en samen met Ifemi vierden we de verjaardag van twee jonge meisjes. Ook daar was veel volk, maar die kende ik allemaal niet zo goed. Toch nam ik op een gegeven moment een kindje van vier maanden over. Zo schattig. Zo kon de vader praten met andere mannen en kon de moeder doen waar ze goed in was: zorgen dat er niemand iets mankeerde. Ook Ifemi werd regelmatig weggeroepen voor een privé babbeltje met iemand, dus ik was blij met het jonge kind op mijn schoot. Rustig, relax, aangenaam. Ik genoot. Weeral.

Eergisteren had ik trouwens ook een leuke middag. We gingen even kijken naar een paar snowboard jumps op de Big Air aan de kaaien van Antwerpen. Daarna trokken we naar het magazijn van de Antwerpse bibliotheken om wat leuke boeken op de kop te tikken. Al dit deden we met de fiets en we hadden enorm veel geluk want we hebben geen enkele keer in de regen gefietst, terwijl het toch een grijze regenachtige dag was. De terugrit naar huis was voor mij enorm vermoeiend. Eigenlijk zat ik over mijn limiet, maar thuis geraken moet je toch. We namen een lekker rustig tempo aan en deden er gewoon langer over dan normaal.

Al bij al was het dus een geslaagd weekend in en rond de eigen stad. Volgend weekend proberen we dat in Frankrijk ook te bereiken.4 Reacties

Reageer hier zelf:
CommentLuv badge

snowflake snowflake snowflake snowflake snowflake snowflake snowflake snowflake snowflake snowflake