Het is Feest!

Deze blog bestaat nu één jaar! Een volledig jaar! Ik verschiet er zelf van. Een jaar geleden schreef ik mijn eerste postje. Onwetend wat ik eigenlijk op mij nam. Ik heb mij er zeker en vast mee geamuseerd en ik zal zeker blijven verder schrijven. Het is nog steeds leuk.

Ik ben ook enorm blij met alle reacties die hier gegeven zijn en dat brengt ons bij de tweede reden om feest te vieren. Er zijn 1000 reacties geweest op al mijn posts. Een geweldig getal. En dat in dezelfde week dat mijn blog één jaar wordt. Toevallig hoor.

BoeketDegene die deze 1000ste reactie gaf, is enorm belangrijk voor mij. Zij is, vooral het laatste jaar, mijn steun en toeverlaat geweest. Zij is er steeds als ik het nodig heb. Zij laat me lachen, ze maakt me blij. Dankzij haar volledige andere kijk op het leven toont ze mij een andere wereld. Ze is een schat. Ze reageert zeer regelmatig op deze blog. Ze is super lief en ze heeft altijd gelijk!

Mawa! Jij verdient de eer om de 1000ste te zijn als geen ander. Jij verdient het om hier in de bloemetjes gezet te worden. Jij bent gewoon SUPER!

En om dit alles te vieren, mogen jullie hier genieten van het vuurwerk!8 Reacties

 • Proficiat met je blog Smiley! Via mail kreeg je al een kaartje (schol!) en een schilderij voor je blogcafé 😉
  En, dubbel feest: je 1000ste reactie, dus ook ne proficiat aan Mawa 🙂
  Mooi zo’n vriendschap!
  Leuk vuurwerk hoor!

 • Kijk, da’s nou nog eens een superprijs: iedereen kan ervan meegenieten!!
  Van harte, blog, met je eerste verjaardag.
  En Smiley: ga zo door, ga vooral zo door!

 • indd ..proficiat..met je blog en ook proficiat aan mawa..als je leest wat jij hier allemaal doet!!!tof

 • Het afgelopen jaar heb ik je héél graag gelezen, dus hopelijk komen er nog vele jaartjes bij! Proficiat! 🙂

 • Bij dit soort momenten denk je dan altijd wel weer dat de tijd snel gaat he?!?! Een heel jaar! Leuk dat dit cafe nog altijd zo druk bezocht word& er nog altijd genoeg biertjes overblijven na dat jaar! Erg leuk toch!
  En jah dat postaantal is wel heel bijzonder dan, echt speciaal!
  Smiley, proost op een nieuw goed jaar met vele blogjes 🙂

 • Gefeliciteerd!

 • Ooh, er is een traantje losgekomen bij mij. Dank je wel voor de lieve woorden Smiley!
  En dikke proficiaat met je eerste verjaardag 🙂 Hopelijk gaan we hier nog lang mogen leren, want anders verlies ik 1 van mijn hobbies :p

 • Bedankt allemaal… En graag gedaan hoor Mawa 😉

Reageer hier zelf:
CommentLuv badge

snowflake snowflake snowflake snowflake snowflake snowflake snowflake snowflake snowflake snowflake