Toegevoegd

linksDeze week (aleja, vorige week voor jullie die dit nu lezen natuurlijk) heb ik nog eens mijn Betere Blogs aangevuld. Er zijn een aantal Spaanse blogs aan toegevoegd, een aantal over IT-stuff en een aantal Engelstaligen. Dus ik zou zeggen, als je vind dat hier deze week te weinig te lezen valt, is het tijd om nog eens op ontdekking te gaan.

Ik wil er jullie nog wel even aan herrinneren dat er maar telkens 10 getoond worden. Wil je er andere zien, druk dan op de refresh knop van je browser. Amuseer jullie.

Ben jij toevallig een blogger die zijn/haar naam niet kan terugvinden in de lijst, zet hier dan een reactie. Als ik jou blog leuk vind om te lezen, dan kom je er zo bij.1 Reactie

Reageer hier zelf:
CommentLuv badge

snowflake snowflake snowflake snowflake snowflake snowflake snowflake snowflake snowflake snowflake