Bekende Balans

In 2008 heb ik hier al eens een test gedaan om te zien of ik Balanced-Brained was of niet. Dat is ondertussen meer dan vier jaar geleden. En zoals Anne, dankzij mijn Reactie Ruïne, terecht opmerkte, is die test niet meer beschikbaar. Ik ging op zoek naar een nieuwe test over de hersenen en kwam uit bij Friday’s Laws: Balanced Brain Test.

Het enige dat je moet doen is 15 karakteristieken van jezelf kiezen uit een lijst. Het is niet veel werk en het geeft wel een leuk resultaat.

Mijn uitslag ziet er als volgt uit:

Wat wil dit nu zeggen volgens de site?

Frontal Lobe – location of values : 7 = ‘Balanced’

“Your score for the Frontal Lobe, the section of the brain that monitors social interactions and controls the expression of values, is perfectly normal. … Balanced scores on the BBT indicate the potential for high-quality living.”

Upper Cerebral Cortex – location of logical problem solving: 4 = ‘Balanced’, maar het neigt ook naar ‘Unthinking’

“Your score for the Upper Cerebral Cortex, the section of the brain that controls cognition and objective thinking, is potentially balanced. … Equivalent scores on the Balanced Brain Test indicate the potential for high quality living. If you scored a 3 to 5 in the Upper Cerebral Cortex and were able to add a few more points to this thinking area, more thoughtful solutions to daily problems may make life a little easier. Try to solve your life problems more thoughtfully and less emotionally. You will never be ‘perfect’ and your life will always be difficult.”

Temporal Lobe – location of flight-flight emotions : 4 = ‘Balanced’, maar het neigt ook naar ‘Unfeeling’

“Your score for the Temporal Lobe, the section of the brain that controls deep emotions like fight-flight, is perfectly normal. …”

En, wat zegt jullie score op deze nieuwe brein test?3 Reacties

Reageer hier zelf:
CommentLuv badge

snowflake snowflake snowflake snowflake snowflake snowflake snowflake snowflake snowflake snowflake