Genante Gegevens

Naar aanleiding van mijn vraag om Reacties te Roepen in augustus had ik nog altijd deze post klaarstaan. Het is een reactie op wat Upje er suggereerde om kleine weetjes over mezelf prijs te geven. Ik heb nu dan ook eens mijn best gedaan en als je nog meer gekke dingen wil weten, dan vraag je het maar.

Ik prul nog steeds aan mijn lippen als ik mij verveel of als ik zenuwachtig ben. Ik probeer op mijn gewicht te letten, maar ik kan ook enorm genieten van lui in de zetel te liggen met een groot pak paprika chips. Ik drink thuis soms zomaar van de fles frisdrank, tenzij ik weet dat er bezoek gaat komen. Ik wil vanalles gedaan krijgen, maar ik speel eigenlijk net iets te veel spelletjes op facebook. Ik heb een online todo lijst waarmee ik mezelf toch probeer te organiseren. Ik doe heel graag persoonlijkheidstestjes of andere testjes online. Ik lach wanneer ik een kind zie lopen of spelen. Ik geniet bij het reuken van pas afgedaan gras. Wenen bij een emotionele serie of film is meer de regel dan de uitzondering. Ik geniet ervan om met anderen te shoppen die mij eens een andere kledingstijl kunnen opleggen. Ik luister namelijk niet gemakkelijk naar anderen hun kledingadvies. Het moet vooral goed zitten. Ook schoenen moeten in de eerste plaats comfortabel zijn. Toch pas ik natuurlijk geen lelijke schoenen. Ik kijk graag binnen in andere mensen hun garage. Niet in hun living, maar wel in openstaande garages. In een stad weet je nooit wat er zich achter een garagepoort bevind. Ik ga graag onverwacht bij mensen langs. Ik mis het dat anderen dat niet bij mij doen. Ik wil meer leuke armbandjes en kettingkjes maar als ik ze in de winkel zie hangen vind ik ze nooit mooi genoeg om te kopen. Ik kan mij in de auto in de file bezig houden met het bekijken van andere mensen en eens naar ze lachen. Spijtig genoeg lachen er niet veel mensen terug. Ik snoep vrij veel in de file. De fles water naast me helpt wel, maar als je lang in de file zit, brengt dat een ander probleem met zich mee. Ik denk altijd. Ik denk te veel. Ik maak me teveel zorgen over vanallesennogwat, maar ik leer om los te laten, om te ontspannen. Ik wil al lang met yoga beginnen, maar ik moet toegeven dat dat er nog steeds niet van gekomen is. Oorbellen gaan snel verloren, daarom koop ik ook altijd goedkope prullen. Ik ben lastig als ik enorm moe ben. Ik ben snel geïrriteerd wanneer ik migraine heb. Soms wil ik gewoon eens heel hard roepen, maar ik durf dat niet. In het algemeen ben ik enorm gelukkig en prijs ik me ook gelukkig.9 Reacties

 • Leuke blog post 🙂 Toffe omschrijving van jezelf! Dit zijn de dingen die jou “jou” maken 🙂
  Nachtbraker schreef recent SparklehorseMy Profile

 • Helemaal JIJ en zo houden we van je.

 • Ah maar kijk, sé. Bedankt! En het is een heerlijk postje geworden :-).
  Upje schreef recent Februari.My Profile

 • ah….das nu echt lachen om te lezen!!! wel spijtig want dat maakt van jou maar gewoon een MENS !!!
  (dit bedoel ik goed he) uit de fles drinken als er geen visite is..Geweldig…ik heb dat altijd gedaan vroeger
  maar ik bekijk de dingen niet zoals jij…k’sta er zo niet bij stil…!Knap..zoals jij een analyse van jezelf kunt maken
  Zo ken ik je ook..en dat te veel nadenken..DOE DAT DAN NIET!! zet je muziek wat harder en zing!!!uit de grond van je hart!!
  Yoga..haha zou niks voor mij zijn…das TE veel ZÉN (als je begrijpt wat ik bedoel)
  En ja..?? die migraine??? is dat nu al wat minder na je operatie ??of schrijf je er gewoon niet veel over..
  Toevallig dat ik er gisteren nog aan moest denken!!

 • Mooie analyse (ik denk dat ik dan toch geen frisdrank meer bij u ga drinken :p )

 • Dus je bent gewoon menselijk zoals wij. 😉
  micheleeuw schreef recent Ray Gelato, Godfather of Swing.My Profile

 • Bedankt allemaal voor de mooie complimentjes!
  @tante loesje: ik zal mijn best doen (over dat nadenken)… en die migraine… die steekt af en toe nog de kop op, maar gelukkig kan ik hem goed onderdrukken met de pillen… (en met over de oorzaak na te denken (zie, soms moet nadenken toch wel hé))
  @Mawa: voor jou open ik voor je neus een nieuwe fles dan! Goed? 🙂

 • LEUK!!!! Super leuke weetjes!! En wij drinken thuis ook geregeld van de fles, al gaan we dat snel moeten afleren om niet het slechte voorbeeld te geven aan de kindjes…

 • Tja, kpeins dat ik dat toch ook van thuis heb meegekregen hoor 😉

Reageer hier zelf:
CommentLuv badge

snowflake snowflake snowflake snowflake snowflake snowflake snowflake snowflake snowflake snowflake