Reactie Ruïne

Het is misschien wel een beetje raar dat ik reacties wil op oude posts… het kan nutteloos lijken… maar!! Eigenlijk is een reactie op een oude post een échte verrassing. Je weet niet waar er commentaar komt en als de post van héél lang geleden is, dan herlees ik die post ook nog eens terug en dat is eigenlijk altijd even leuk.

Voor mij is het dus niet zo nutteloos en ik ging dus gisteren op zoek naar iets om die zielige posts zonder commentaar te kunnen tonen. Ik heb gevonden wat ik zocht en nu zie je aan de linkerkant een Reactie Ruïne. Die posts hebben dus het minst aantal reacties op mijn blog, zijnde nul momenteel.

Wil je mij dus een extra plezier doen, zet een reactie onder een van die posts. Ik ben benieuwd wat er zo allemaal gaat boven komen.2 Reacties

Reageer hier zelf:
CommentLuv badge

snowflake snowflake snowflake snowflake snowflake snowflake snowflake snowflake snowflake snowflake