[wijvenweek] Mijn wijflijf

Ok, hier zijn we dus voor dag 1 van de wijvenweek. En hier ga ik het redelijk kort houden want ik vind dat ik vandaag al genoeg tijd in blogs gestoken heb. Bij het lezen op wijvenblogs kwam ik dit al tegen en daar was ik al vrij akkoord mee, buiten dat ik liever mijn haar los laat dan vast doe of opsteek. Verder wil ik ook nog even kwijt wat ik de laatste tijd al wel meer heb gehoord: “Iemand die ziek is wil alleen maar gezond zijn, terwijl iemand die gezond is veel wilt.” Dit is ook toepasbaar op hoe je tegenover je lijf staat. Ik ben tevreden over mijn lijf. Ik zou alleen zonder de regelmatige migraine aanvallen kunnen.1 Reactie

Reageer hier zelf:
CommentLuv badge

snowflake snowflake snowflake snowflake snowflake snowflake snowflake snowflake snowflake snowflake