Ladies first

Even wat blogs lezen terwijl mijn vriendje nog iets wil afwerken voor we Heroes zien (ja, het is opgenomen). En wat kom ik tegen? Overal wordt er wel iets verteld over de wijvenweek. Jaja, u leest het goed. De wijvenweek.

wijvenweekHoe het idee ontstaan is of wat exact de bedoeling is, is me nog niet helemaal duidelijk, maar het interesseert me wel. Genoeg om zelf mee te doen. De vrouwen zijn blijkbaar allemaal voor om er eens samen in te vliegen. En de mannen zijn gelukkig om erop te kunnen reageren. Zo heeft iedereen weer iets om zich mee te amuseren, zich over op te winden, of om gewoon wat te lezen of te schrijven. Allemaal veel plezier met deze wijvenweek en ook op deze blog zal je er wat op terug vinden. Ook al spring ik niet direct een gat in de lucht om te schrijven over de opgegeven onderwerpen, maar we zien wel.1 Reactie

  • Sorry dat “nog eventje” weer een paar uur heeft geduurd, en heroes er dus weer is overgeschoten.
    Vanavond nieuwe poging?

Reageer hier zelf:
CommentLuv badge

snowflake snowflake snowflake snowflake snowflake snowflake snowflake snowflake snowflake snowflake