Waardevol Weekend

Het is nog net geen 22u op maandagavond – die voelt als een zondagavond omdat ik vandaag een extra dagje verlof had – wanneer ik hieraan begin te schrijven. Normaal ben ik nog klaar wakker en nu voel ik me doodmoe. Zaterdag ben ik zoals gepland wat langer in mijn bed blijven liggen, maar toch niet extreem lang. Ifemi en ik zijn vervolgens naar een rommelmarkt geweest op Luchtbal waar het feest was en we een aantal goedkope, maar leuke dingen kochten. Daarna reden we toch nog even naar Luik om bij iemand op bezoek te gaan. Bleek dat toch wel net achter de hoek te zijn van een andere vriendin die ik ken in Luik. Toevallig. We wandelden er ‘s avonds nog door de smalle straatjes en aten er een lekker frietje/hamburger. Fijne dag. Fijne avond.

Zondag stond ik op rond halfnegen. Een uur te laat volgens mijn nieuwe plan, maar toch nog vroeg voor mij voor een zondag. Ik haalde mijn Body Balance. Spijtig genoeg was het zolang geleden dat ik het nadien weer heb mogen voelen. De rest van de zondag was vrij lui en testte ik wat fotoboek programma’s.

Vandaag stond ik dan wel op om halfacht. Ik had mezelf gisterenavond beloofd om mezelf te belonen als het zou lukken met het kijken naar Grimm. Bovendien begonnen de werkmannen in onze straat om halfacht. Echt rustig was het dus toch niet meer. Verder was het een actieve dag: naar de winkel, de was doen, naar het ziekenhuis voor een hopelijk laatste scan dit jaar en vervolgens even langs de ouders om dan nadien toch nog thuis lekker te koken.

En nu… nu kruip ik met mijn goed boekje over een schilderes in mijn bed… dat ik spijtig genoeg nog eerst moet opdekken.4 Reacties

  • Dat ging vlug, dit logje schrijven. Ik blijf voor tv zitten tot ik ga slapen. Lezen doe ik niet in bed. Was je bed niet (alleen) om in te slapen en te sexen ? 😉
    micheleeuw schreef recent Bezoeker van de dag.My Profile

  • Wauw jij bent oplettend! Super gewoon! 😉
    Ik heb inderdaad al wel bijna mijn ochtendritueel onder de knie, maar het avondritueel nog helemaal niet. Daar heb ik gewoon nog vreselijk veel tijd te kort. Eten gebeurt te laat, en de rest schuift mee op, en ja, als ik alleen naar m’n bed gaat, gaat toch het boekje even mee. Maar dat is nooit voor lang eigenlijk.

  • Lijkt mij of je al goed bezig bent met je nieuwe planning! Volhouden 😉

  • Het zal wel weer opnieuw goedkomen zekers? 😉

Reageer hier zelf:
CommentLuv badge

snowflake snowflake snowflake snowflake snowflake snowflake snowflake snowflake snowflake snowflake