Boeiende Blogs – Februari 2013

Dit is de lijst van blogs die ik probeer bij te houden. De blogs met een zijn nieuw op deze lijst ten opzichte van de vorige lijst. Na meer dan een jaar is het zeker weer tijd voor een update. De vriendelijke schrijvers/schrijfsters van de blogs met een hebben sinds de publicatie van de vorige lijst een reactie achter gelaten. Zij worden daardoor extra in de verf  Рof in de sterretjes Рgezet.

Zoals je kan zien, zijn het enorm veel blogs. Ik slaag er dus niet in om ze allemaal te lezen, maar toch lees ik ze graag. Sta je niet of niet meer in de lijst, dan is het voldoende om een reactie te geven, zodat je er volgende keer zeker weer instaat.

Bekenden

Levensverhalen

 • 88N88¬†Achtentachtig Nachten – China en Chinese buitenlandse partner
 • Dialy Lin¬†
 • NaijaLines¬†¬†A Soul Inhabiting Many Worlds
 • Weer en wind¬†¬†¬†Hoe sterk is de eenzame fietser die kromgebogen over zijn stuur tegen de wind zichzelf een weg baant? En ik zit hier tevreden met die kleine op mijn schoot. De zon schijnt, er is geen reden met rotweer en harde wind te gaan fietsen met dat kind.
 • Liesbeth’s blog¬†
 • Amira op het web¬†Blog van een bekeerlinge in Turkije
 • Zeezicht‚Äôs Weblog¬† mijn koetjes en kalfjes‚Ķ en borstkanker‚Ķ
 • Berichten van Het Moederfront Verhalen met een knipoog van een modderende moeder van vijf kinderen

Nog meer levensverhalen

 • Annelyse¬†¬†Het is wat het is!!! … en perfectie bestaat niet !!!
 • Webpalet¬† Kleuren, bedenkingen, gedachten en verzinsels in de Wetstraat
 • Suske blogt¬†¬†
 • Pink Potatoe¬†¬†Mama, Vrouw, Betweter, Stresskip, Filosoof, Grafisch Ontwerper, …
 • DatFunkyFro The funkiest natural hair beauty & life blog – “The Lord is my light and my salvation, whom shall I fear?” (Psalm 27:1)
 • WiebelWoorden¬†¬†¬†Soms denk ik dat het zalig moet zijn: even je hoofd helemaal leegmaken, in het nu leven zonder na te denken,… Dat ken ik dus niet. In mijn hoofd is er altijd beweging, van zodra ik opsta, als ik de krant lees, in de wagen, tijdens het poetsen, koken en tuinieren, terwijl ik een praatje met de buurvrouw sla… Er wiebelen altijd woorden. Ze dringen om eruit te mogen. Springen dan op een blad of dansen over een scherm. Puzzelen zichzelf tot een rijmpje, gedicht of blogstuk. Knutselen zich tot een verhaal of boek. Nooit zijn ze stil. Maar weet je, eigenlijk hou ik van mijn wiebelwoorden. Ik vind hen ook zalig!
 • Flora Fleempaard
 • Wij plukken de dag!¬†

IT

 • Pakzilla ¬†A blog on Programming, Web and Technology
 • JavaWorld¬† Solutions for Java developers
 • Vanilla #Java Understanding how Core Java really works can help you write simpler, faster applications
 • CodeBetter.Com¬†Stuff you need to code better
 • Are We There Yet ¬†Mad Musings on travelling, IT (Java and Open Source in particular) and anything else that wonders its way into my head.
 • SpringSource Team Blog
 • Inspired by Actual Events ¬†Dustin’s Software Development Cogitations and Speculations – My observations and thoughts concerning software development (general development, Java, JavaFX, Groovy, Flex, …)
 • 400+ Java Interview Questions and Answers blog ¬†Frequently asked Java interview questions are answered with diagrams, examples and code. Covers JEE, Spring, Hibernate, JSF, JavaScript, Unix, etc. Great for brushing up prior to job interviews to “talk the talk” and good tutorials to get your regular technical doses & career tips to “walk the walk”.

Informatie

(orig fig)5 Reacties

Reageer hier zelf:
CommentLuv badge

snowflake snowflake snowflake snowflake snowflake snowflake snowflake snowflake snowflake snowflake