Kostbare Keurige Kalender

Niet alleen brengt die tip van Verbeelding de mogelijkheid om mijn posts op voorhand te schrijven, maar het brengt ook een andere zeer knappe mogelijkheid met zich mee: Bij mijn posts wordt nu een grote kalender getoond. Zo kan ik mijn posts dus ook voor mezelf plannen en zien wanneer ik welke posts schrijf. Het is zo ongelooflijk overzichtelijk. Ik kan het écht iedereen alleen maar aanraden. Verder is er ook de mogelijkheid om direct op die kalender op de gewenste dag een nieuwe post te creëren. Handig.

Ik had nog een 40-tal posts klaarstaan. Sommige blijkbaar al voor meer dan een jaar. Nu heb ik ze ingepland. Ze staan allemaal in de kalender. Tot één augustus heb ik al zéker posts genoeg. Er komen dus nog posts over de voorbije vakanties, over vermoeidheid, over IT, over Nigeria, over de wijvenweek, over zelfzekerheid en er wordt ook weer gestart met de challenges. Zelfs als ik totaal geen inspiratie meer heb, zal ik toch nog genoeg woorden hebben om het hier levendig te houden en dat spreekt me dus zelf enorm aan.

Achttien reacties op de laatste 30 dagen, vind ik zelf maar een beetje triestig. Deze kalender geeft me nieuwe orde en nieuwe inspiratie voor deze blog. Ik geniet met volle teugen.3 Reacties

Reageer hier zelf:
CommentLuv badge

snowflake snowflake snowflake snowflake snowflake snowflake snowflake snowflake snowflake snowflake