Plezante Post

Dankzij de fantastische blog van lie kwam ik terecht op postcrossing. Een site om naar wildvreemden in de wereld een kaartje te sturen. Je krijgt natuurlijk ook van wildvreemden een kaartje terug. Het maakt je post zoveel leuker als er plots een fleurig kaartje van Wenen in zit of een vogeltje uit Almere.

Ik ben er nog maar een klein maandje mee bezig en ik vind het zeer amusant. Ik kreeg al kaartjes uit Oostenrijk, Polen, Nederland, Duitsland en Rusland. Zelf zond ik al kaartjes naar Duitsland, Nederland, Amerika, Finland, Rusland, Wit-Rusland en China. Een aantal kaartjes zijn nog onderweg. Op de site kan je alles leuk in het oog houden. Ik hou ook mijn brievenbus meer in het oog.

… Op voorhand bedacht en geschreven.8 Reacties

Reageer hier zelf:
CommentLuv badge

snowflake snowflake snowflake snowflake snowflake snowflake snowflake snowflake snowflake snowflake