Kerst

kerstboomDankzij het leuke drukke weekend geniet ik nu van een supermooie kerstboom. Ik ben zo blij dat ik toch besloten heb om er eentje te zetten. Ok, het is voornamelijk voor mij alleen, maar ik geniet er toch maar van. Nu is het tijd om ervoor te zorgen dat er pakjes onder komen. En dan is de kerstsfeer compleet.4 Reacties

  • Jeuj, toch een kerstboom!!! super! 🙂 Dan hebde echt de kerstsfeer thuis! 🙂

  • Tis idd een goed idee om zelfs als je alleen woont een kerstboom te hebben, het geeft de sfeer wel. En wat pakjes betreft moet je die voor mij maar snel inpakken en eronder zetten 😉

  • mijn pakjes mogen er ook onder..als je ze maar mee brengt met de kerst!!
    Maar euh…fantastisch…en tuurlijk moet je een boom zetten…jij telt toch ook!!

  • oh, we krijgen hier geen foto in “real live” te zien!? En vallen de blauwe letjes mee zoals verwacht? En heeft ie al een “piek” of een vervanger?

Reageer hier zelf:
CommentLuv badge

snowflake snowflake snowflake snowflake snowflake snowflake snowflake snowflake snowflake snowflake