Rijkelijke Reeksen

Al een tijdje wil ik een mooi overzicht van de verschillende reeksen die ik hier over de jaren heen schreef. Dit geeft jullie een chronologisch overzicht. Denk eraan dat de linken naar de reeksen met ‘tags’ zijn en dat je dus de laatste post bovenaan ziet. De oranje reeksen zijn degene die volledig afgewerkt zijn. Alle anderen hebben nog een mogelijkheid om aangevuld te worden.

 • Blogthings : Ik hou wel van die kleine testjes en persoonlijkheidstestjes. Op deze site vind je er een hele reeks en ik heb er – zoals je kan zien – al vele van uitgevoerd. Voel je vrij om dat ook nog te doen en je resultaten nog steeds achter te laten als reactie!
 • Wijvenweek : Er was er eentje in 2008 toen ik net begon te bloggen en die ik dus met vol enthousiasme heb meegedaan. Er was er ook eentje zeer recent, die ik stiekem nog steeds wil afwerken. De titel spreekt natuurlijk voor zich.
 • Stokjes : Stokjes worden doorgegeven onder bloggers. Het kan over allerlei verschillende dingen gaan. Mist u wat inspiratie, neem gerust een stokje over en laat het weten in de reactie. Of als u nog een leuk stokje heeft om te doen, mag je dat ook altijd laten weten, want ik doe dat graag.
 • Management Cursus : Dé kortste die u ooit gedaan heeft. In zes lessen worden uw management skills getest én verbeterd!
 • Spreuk van de Week : Ooit kwam er wekelijks een spreuk. Nu verschijnt ze nog maar heel sporadisch.
 • Quote van de Week : Ooit kwam er wekelijks een quote. Ook nu verschijnt deze nog maar sporadisch.
 • Zoekwoord van de Week : Dit is niet veel verschenen, maar eigenlijk vind ik dit wel nog steeds een leuk idee. Mensen komen soms op je blog terecht met de gekste zoekwoorden. Daar zocht ik dan eentje uit en schreef ik iets over.
 • Mooie Bedenkingen : Een prachtige reeks die bijna tot zijn einde komt.
 • Keuze van de Lezer : Ook bij mij was er een punt waarbij de inspiratie op was. Ik liet de onderwerpen kiezen door mijn lezers, jullie dus. Dit kan wat mij betreft nog steeds aangevuld worden.
 • Vakantie Frankrijk – Spanje 2009 : Ik trok er met mijn auto en mijn tentje alleen op uit. Spijtig genoeg is het verhaal op mijn blog nooit vervolledigd.
 •  Terugblik : Even een blik werpen op wat ik schreef in het verleden en daar een vervolg op schrijven. Het is niet goed om in het verleden te leven, maar af en toe kan je er iets uit leren of gewoon even terug genieten van een leuk moment.
 • Vakantie Canada 2010 : Samen met mijn ouders en mijn nicht bezochten we mijn tante, nonkel en neven in Canada. Ook dit vakantie verhaal is nooit vervolledigd op mijn blog.
 • 30 Days Challenge : Dit was de eerste échte uitdaging waarbij ik probeerde elke dag te schrijven over een vastgelegd onderwerp. Leuk, maar vermoeiend.
 • 100 : Een lijst van 100 dingen die ik wel / niet gedaan heb en waarbij ik de lezers dus aanmoedigde om vragen te stellen. Deze reeks is geflopt, alhoewel ik de 100-lijst wel leuk vind.
 • Eating Habit Challenge : Deze uitdaging was een actieve uitdaging voor mezelf, waarmee ik mijn eetpatronen wou veranderen.
 • Win Energy Challenge : Nog een actieve uitdaging met als doel meer energie te vinden voor mezelf. 
 • Summer Challenge : Eigenlijk gewoon een andere 30 Days Challenge die ik hernoemd heb, aangezien ik er al zo eentje had. Deze is nog niet afgerond.
 • Fitness Challenge : Een zéér actieve uitdaging die ik “ooit” nog eens wil beginnen.
 • Vakantie Nigeria 2011 : Met Ifemi trok ik naar Nigeria om Afrika te ontdekken en zijn familie te leren kennen. Beiden zijn gelukt. Het verhaal hier werd rechtstreeks uit Nigeria verteld. Ook het fotoalbum is afgeraakt. Het fotoverhaal achteraf is niet afgeraakt. Ik zie een trend.
 • Top Tien 2011 : Dé tien meest bekeken posts op deze blog in 2011.
 • Plinky : Ook dit is een reeks om het gebrek aan inspiratie tegen te gaan. Plinky voorziet je met een onderwerp voor élke dag!
 • Ask me Anything : Een nieuwe reeks die voor zich spreekt en die normaal start op 14 juni 2012.

En ik geef toe. Het zijn meer reeksen dan ik zelf had verwacht. Op vier jaar tijd kan er best al wel wat geschreven worden blijkbaar. Om het u gemakkelijk te maken, is deze post vanaf nu ook vanaf de linkerkant bereikbaar.

(orig fig)4 Reacties

Reageer hier zelf:
CommentLuv badge

snowflake snowflake snowflake snowflake snowflake snowflake snowflake snowflake snowflake snowflake