Drie Dagen

Een leuk weekendje. Dat was het zeker en vast. Vrijdagavond na het werk zijn we een spaghetti gaan eten in Den Trol in Schoten. Die staat daar voor bekend. Lekker lekker. Daarna trokken we weer ‘t stad in voor een toneelstuk van Osea, Koppelbazen genaamd. Goed gelachen en genoten. Bij het volgende stuk ben ik zeker en vast weer van de partij.

Zaterdag was dan de dag voor het verjaardagsfeest van mijn neef. Hij is 20 geworden. Een ritje naar Bornem. Een aangename babbel met ouders, tantes, neven, … Heerlijke hapjes. Weer op een gezellige manier de nacht ingegaan.

filmrolEn vandaag was het hoogtepunt een bezoekje aan Utopolis om naar Loft te gaan zien. Dankzij de Bongo-bon van een vriend kregen we ook even een rondleiding achter de schermen. Eén man. Elf zalen. Grote rollen film. 3-5 km lang. Het zag er groots uit. Zo voor het afrollen van die filmrollen. De digitale manier nam een pak minder plaats in. Het nadeel daarvan is dan weer dat als het kapot is, je het niet zomaar even kan repareren. Ik zou in ieder geval die man zijn job zeker niet willen. Zo in de warmte, saaie ruimte, heel de dag alleen, …  Afin, toen was het tijd voor de film: Loft! Super film! Grote aanrader! Zeker zien! Zegt dat genoeg? En nu begrijp ik de vriendin van mijn neef toen ze zei: “Die film zou’k wel voor nen tweede keer willen zien in de cinema.” Awel, ze had groot gelijk!5 Reacties

 • Die film Loft is wel heel populair in België he, ik hoor er mijn vriendinnen ook allemaal over en aangezien dat ik in België op cafe ga. Dus ik ben da net maar eens gaan opzoeken en heb er de trailer van gezien want ik wist nog niet eens waar de film over ging. Is precies wel spannend. De nieuwe trend van België haha.

 • Ik kan dus enkel meepraten over zondag: ik vond het geweldig om met jullie twee (Smiley en Martin) op stap te gaan. Elke keer als we iets samen doen, is dit super tof!

  Merci daarvoor!

 • Ik heb mij ook héél goed geamuseerd! 😀

 • Het toneelstuk was idd zeker de moeite! De overheerlijke spaghetti ervoor ook! Voor herhaling vatbaar…

 • Die vrijdagavond hebben wij andersom beleefd; wij waren in de namiddag in Antwerpen voor Sint-Niklaas-speelgoed te zoeken en Kerst-inkopen te doen. Een hapje (lees bordgroot videe!) te eten en naar Schoten te rijden om daar ‘s avonds “Rond het vuur” aan de sporthal v/d volleybal een warme glüwein / jeneverkes e.d. te drinken bij gezellig gitaarmuziek (E) en zang (Jo).

  Zaterdag zaten we op dezelfde “golflengte” / zelfde feestje met goede babbel en knabbel idd.

  Daaruit voortvloeiend (meerijden/babbel/Den Trol/slapen) zijn Loesje & J. hier blijven slapen en hebben we zondagmorgen gezellig ontbeten.

  Gezien het onaangename weer hebben we de verder dag aan cocooning gedaan.

Reageer hier zelf:
CommentLuv badge

snowflake snowflake snowflake snowflake snowflake snowflake snowflake snowflake snowflake snowflake