Sneeuw

Boom met sneeuwOk, 2 dagen te laat. Maar ik wil hier toch even vermelden dat er sneeuw was. Ok, dat wisten jullie allemaal al wel. Dat ik het gezien heb van op mijn derde verdiep, wisten jullie nog niet. Dat de Antwerpse daken in ‘t wit veel mooier zijn, misschien wel. De boom vanachter in een van de tuinen was ook prachtig wit. Ik was ziek, maar heb vanachter de venster toch ook genoten van de sneeuw.6 Reacties

 • Ik vond het super om nog eens een laag sneeuw in Belgie te zien. Meestal krijgen we enkel smeltsneeuw, maar in het weekend was het the real thing ๐Ÿ™‚ Hopelijk krijgen we nog meer van dat!

 • sneeuw..Absolute topper…Mag je mij voor uit mijn bed halen!!
  Ik wens jou van harte beterschap!!
  see you zaterdag!!xx

 • ben je nog steeds ziek? balen! beterschap hoor!

 • nenee, ben sinds dinsdag terug aan’t werk hoor. Alleen die verkoudheid mag eindelijk eens overgaan. Maar toch bedankt! ๐Ÿ™‚

 • En of ! … dat het gesneeuwd heeft, wij waren op gastronomisch weekend in de Ardennen en hadden zaterdag al sneeuw. Zondag in het naar huis gaan verdween de sneeuw … tot … we Brussel inreden en midden in een sneeuwstorm terecht kwamen. We waren al blij dat we zonder stukken en brokken thuis kwamen! Lang geleden … mooi …
  Nu hoop ik toch stiekem dat je op m’n fotosite is reactie geeft op die sneeuwfoto’s ๐Ÿ˜‰

  ‘k Weet intussen al dat je weer beter bent, dus tot zaterdag. ๐Ÿ™‚

 • Oooh, ik wou dat elke winter zo was :)!!!

Reageer hier zelf:
CommentLuv badge

snowflake snowflake snowflake snowflake snowflake snowflake snowflake snowflake snowflake snowflake