Losgeslagen Lijstje

Ik wil er hier eigenlijk wel terug wat leven inbrengen. En hoe doe je dat beter dan er direct in te vliegen? Ondanks mijn verlengde weekend staat er echter nog heel wat op de planning en weet ik niet hoever ik vandaag ga geraken. Ik heb van mijn lijstje dat ik voor het weekend maakte toch al 13 dingen geschrapt. Spijtig genoeg staan er ook nog 11 te lonken op dat lijstje. Zes daarvan wil ik vandaag nog gedaan krijgen:

 1. De tafel en mijn bureautje helemaal leegmaken… werkje van een halfuurtje denk ik.
 2. Eindelijk eens een brief schrijfven naar Awa want dat is sinds toen nog steeds niet gelukt en ondertussen heb ik zelfs een brief van haar gekregen, maar daarover later misschien meer.
 3. Schrijven op mijn eigen blog… wat bij deze dus al in orde is.
 4. Huiswerk voor mijn Java cursus. Dit kan wel eens meer tijd in beslag nemen, maar dat doe ik met plezier natuurlijk.
 5. Fruit persen voor een lekker glaasje fris drinken… daar zal ik eens eerst mee beginnen.
 6. Lekker koken vanavond. Op de planning: Gegratineerde Spaghettinestjes. Alle ingrediënten zijn al in huis gehaald.

Geen schrik. Het gemaakte lijstje bevatte – naast de huishoudelijke taken – een hele hoop leuke dingen voor het verlengde weekend zoals een filmavond met Ifemi, een visite bij mijn broertje waar we konden genieten van de zon, wat winkelen, … en ook kwamen er wat extra dingen tussen zoals een fietsritje en verschillende terrasjes.3 Reacties

 • klinkt goed…

 • Zolang je geregeld ook leuke dingen doet, is het leven mooi, hé. Smakelijk !
  micheleeuw schreef recent Kleur bekennen.My Profile

 • 1 is wel gelukt, 2 nog steeds niet, 3 wel, 4 is wat tegengeslagen wegens gesukkel met mijn oud pctje, 5 sloeg ook tegen maar ik heb het toch gedaan en 6 heeft zeker en vast gesmaakt.

  Morgen maak ik weer een weekendlijstje denk ik. Dat motiveert me wel. Ook al haal ik niet alles.

Reageer hier zelf:
CommentLuv badge

snowflake snowflake snowflake snowflake snowflake snowflake snowflake snowflake snowflake snowflake